📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Bo miał kamerkę :]
I wielki chuj Ci do tego, jeśli kamerki mają się przyczynić do takich zachowań to niech każdy je sobie montuje, nawet po 3 na raz.
u nas to by dostał mandat za zawracanie na podwójnej ciągłej w nagrodę ;D
juma123 napisał/a:
u nas to by dostał mandat za zawracanie na podwójnej ciągłej w nagrodę ;D
uwierz mi że przyjąłbym mandat na klate ale dumy nikt mi nie zabierze )
I z tym na sadola idziesz?! Człowieku....
większosci sadoli robi się smutno na widok takiego zachowania. Sadolowa społeczność liczy zwykle na fajerwerki i brak happy endów
już myślałem, że to będzie scena z DBZ jak Vegeta walczył z Buu :x
Zachowanie owszem godne pochwalenia i naśladowania ale... facet na skuterze i tak wietrzy swoją cipkę.
darkdestert napisał/a:
I z tym na sadola idziesz?! Człowieku....
Uhuhu, weteran sadola Z niecierpliwością czekamy na rady od Ciebie
zasadnicze pytanie: po jaką ciężką cholerę mu kamerka skoro jedzie skuterem? toż to nawet rosja nie jest...
"...i'll park my bike..." ktoś widzi na tym filmie jakiś motor? Gość stał przy niewidomym to mógł ostro zaszpanować =]
zaraz mi sie przypomniało:
zaraz mi sie przypomniało:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów