📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie. Dalej swoim truchłem, ale cieszy się, że tikt9kerowi ziomki zrobiły dupy jesień średniowiecza
Powinienes takiego dostawac codziennie w nagrode ze wogole tu przylazisz. Nikt cie tu nie chce
@żmij: to mogło puść nie tak, że jak dostaniesz na mordę to tobie też pujdzie nie tak.
Siriuz napisał/a:
Najważniejsze, że zasiadacie za kasami i przychodzicie czyścić mi dom W każdym razie mam wielki szacunek do pracujących Ukraińców, a po wojnie jak Polska zacznie odbudowywać relacje z Rosją to takie naziolki jak Ty zapomną o Ukrainie i zostaną fajnopolaczkami
Jakiego domu, co tam słychać w głębi?
Geraldinio napisał/a:
a te "Ukry" to ci przeszkadzają, bo wolisz sam nakurwiać w ruskich, czy po prostu zwyczajnie, jesteś debilem?
Putin ma.wyjebane na.twoje.nato.I usa , nakarmili cie propaganda ze putin slaby I przegrywa gwono prawada co mial ukrainie zabrac.to zabral jak tam.skonczy to wjebie atomowke wlasnie na.polske bo tutaj amerykance..sobie.z.nas.front zrobili baranie predzej czy pozniej tez zamiast ukrow.sam bedziesz za ameryke z orkami.sie napierdlac.za.ameryke !! Jebac usa jebac putina.jebac.ukrow !! Gdyby nie chcieli do.uni to by wojny nie bylo jak by wlazili.w.dupe.tam.gdzie powini.czyli.swoim braciom bo ukry to tez ruskie !!
Pieknie mu lute wyjebal. Szkoda tylko ze dlatego, ze pewnie nie chcial zaplacic, choc mi personalnie zaplata w postaci takiego filmiku wynagradza wszystko <3 Poezja dla mych oczu.
Lukigm napisał/a:
@: to mogło puść nie tak, że jak dostaniesz na mordę to tobie też pujdzie nie tak.
Powyższa wypowiedź jest wspaniałym przykładem na to, jak powiedzieć, że jest się matołem, nie wymawiając słowa "matoł".
Gratuluję, wygrałeś talon na kurwę i balon.
Właśnie przed takimi nas w tym momencie rozgraniczają ukraincy. I dlatego właśnie należy ich wspierać w tej wojnie. Owszem, są i patologiczni ukraincy, tacy sami jak ci ruscy z nagrania, ale jako naród właśnie podnieśli bunt by takimi nie być i przyjąć kierunek cywilizacji Europejskiej. Co z tego wyjdzie nie wiadomo, ale za wysiłek oporu przed moskalską zarazą należy się im uscisk kierownika.
Ależ ja nie lubię tych przemocowych, zapijaczonych troglodytów.
Ależ ja nie lubię tych przemocowych, zapijaczonych troglodytów.
Velture napisał/a:
Jak na gościa u którego po nosie widać, że dostał w życiu wiele razy wpierdol w mordę to bardzo wolno uczy się na swoich błędach.
To widocznie nie były błędy.
Edys45 napisał/a:
ale go trafił centralnie i jak się zdziwił jebaniutki
bezbronnego to każdy potrafi lać, równie dobrze możesz teraz wyjść z piwnicy swojej starej i zajebać tak samo 13 latkowi na boisku, jeden przynajmniej pracuje
Cymesowy napisał/a:
jeden przynajmniej pracuje
I nie jest to szmaciarz, niedorobiony czeczeński rodak kolegi @Lukigm, n'est-ce pas?
Jak dla mnie, dla osób parających się sztukami walki powinny być okrutnie dotkliwe kary za jakąkolwiek agresję i przemoc fizyczna, szczególnie taka jak na przytoczonym nagraniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów