📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdole do momentu pierdolnięcie nie wiedziałem tej ofiary wtopiła się w tło pięknie
Też nie widziałem tej gnidy ale mówiąc krótko. Chuj tej osobie w krzyż, chcesz się odjebać to się odjeb ale nie niszcz dnia zupełnie niewinnym. Jeszcze skurwiel naraził ich życie.
Kolejne auto powinno pierdolnąć kamerzystę.
Niezle, choć typa sprzed miesiąca co se sam flaki na zewnątrz w rowie wywalił nic nie pobije
Jeden z ulubionych typów kamerzystów - kręci niby twardo wiedząc co się stanie, ale jak już dojdzie do momentu kulminacyjnego to spierdala z kamerą jakby mu ten typ z ulicy miał coś zrobić...
Nie da się jeden raz obejrzeć. Dopiero w powtórkach widać kwintesencję.
Kamerzysta kutas
No.ja9re9my9 napisał/a:
Kamerzysta kutas
I chuj bo dla odwrócenia uwagi udaje dżwięk kierunkowskazu
Chlebzwykły napisał/a:
Pierdole do momentu pierdolnięcie nie wiedziałem tej ofiary wtopiła się w tło pięknie
Slepy jesteś w chuj jak i reszta co ci piwa dali.
Chlebzwykły napisał/a:
ja dopiero po zobaczeniu komentarza zobaczyłem bo myślałem, że typ najebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów