📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla zainteresowanych nuta to: SKRILLEX - KYOTO (FT. SIRAH)
Ale pewnie nikt nie jest zainteresowany. :/
Ale pewnie nikt nie jest zainteresowany. :/
Jak mnie naprawdę wnerwiają wasze hejty na Dubstep.
"Nie Lubie Skrillex'a" etc.
Kurwa jak go nie lubisz zadzwoń na niebieską infolinię i porozmawiaj o tym może Ci pomoża. Wiadomo Dubstep nie uderzy do wszystkich ludzi, i nie każdemu sie spodoba. Tak samo jak każdy inny rodzaj muzyki. Ale większość słuchająca tego, ma w dupie ze jakiś pionek napisał Sobie w komentarzach że dubstep to kurwa odgłos "paska klinowego". Ja oczywiście nie miałem tego w dupce. Słucham dubstepu tak jak rocka, hardcore/hardstyle, czegoś co wpada mi w ucho. A niecierpię muzyki brudasów, jebanych tańców pogo etc.
"Nie Lubie Skrillex'a" etc.
Kurwa jak go nie lubisz zadzwoń na niebieską infolinię i porozmawiaj o tym może Ci pomoża. Wiadomo Dubstep nie uderzy do wszystkich ludzi, i nie każdemu sie spodoba. Tak samo jak każdy inny rodzaj muzyki. Ale większość słuchająca tego, ma w dupie ze jakiś pionek napisał Sobie w komentarzach że dubstep to kurwa odgłos "paska klinowego". Ja oczywiście nie miałem tego w dupce. Słucham dubstepu tak jak rocka, hardcore/hardstyle, czegoś co wpada mi w ucho. A niecierpię muzyki brudasów, jebanych tańców pogo etc.
Samo słuchanie dubstepu jest sadyzmem... Dlatego tak często wrzucają tutaj ten shit - innego wytłumaczenia nie ma...
Hejters gona hejt
Samuelix napisał/a:
Kurwa jak go nie lubisz zadzwoń na niebieską infolinię i porozmawiaj o tym może Ci pomoża.
Zainwestuj lepiej w "Ortografie z Reksiem"
platwi napisał/a:
Zainwestuj lepiej w "Ortografie z Reksiem"
Ja pierdole, zwykła literówka a ty się tam pewnie posrałeś z wrażenia
Każdy temat/filmik/zdjęcie gdzie jest słowo dubstep jest oblegane przez fanatyków i fanatycznych antyfanów auto za rozpętanie takiego flamewara powinien dostawać nagrodę, żeby pokazać zazwyczaj 30 ludzi jako bandę debili przypisujących muzyce wartości ideologiczne Pro !
Samuelix napisał/a:
zadzwoń na niebieską infolinię i porozmawiaj o tym może Ci pomoża
A nie Mazofsza?
Zalozylem konto tylko poto aby powiedziec:
CO SIE Z WAMI DZIEJE LUDZIE!!! Kazdy slucha czego chce, nietylko hip-hopu, rapu, popu czy innych, nikt wam nie mowi ze hip hop to gowno ani ze rap jest do dupy, kazdy ma swoje gusta i niech nikt sie w to nie wtraca!! Ja osobisie slucham wszystkiego co mi wpadnie w uch miedzy innymi jest to dubstep jak i hip hop i sie nie wtracam w to co gustuja inni.
Dziekuje za uwage
CO SIE Z WAMI DZIEJE LUDZIE!!! Kazdy slucha czego chce, nietylko hip-hopu, rapu, popu czy innych, nikt wam nie mowi ze hip hop to gowno ani ze rap jest do dupy, kazdy ma swoje gusta i niech nikt sie w to nie wtraca!! Ja osobisie slucham wszystkiego co mi wpadnie w uch miedzy innymi jest to dubstep jak i hip hop i sie nie wtracam w to co gustuja inni.
Dziekuje za uwage
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów