📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kobiety rozumieją ten hałas - ja nie rozumiem kobiet - czyli jeszcze ze mną wszystko w porządku.
Powinna to zapuścić na treningu kochanej barcelony. Piłkarzyki by się wywracały w rytmie muzyki
Ale fajna dupa z twarzy jest;p trzeba przyznać
a byłem wczoraj na dubstep party miazga dawno na tak dobrej imprezie nie byłem ,jak by co to we wrocku na pasażu niepolda we czwartki POLECAM!!
Czeczeńczyk napisał/a:
co to kurwa jest, pudelek, żeby wstawiać filmiki pokazujące jak odpierdala szakirze?
japa kapciu
Kobiety rozumieją ten hałas bo same piszczą w taki wkurwiający sposób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów