18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
alanhawk 2014-06-16, 18:54 32
dyrektorka pewnie kosi kokosy za kompilacje szkolnych bójek xD
Zgłoś
Suovetaurilie 2014-06-16, 18:58 12
Nic dziwnego że ta szkoła przypomina więzienie. Te czarne dzieci wychowywane są w jakimś murzyńskim getcie albo śmieciowym środowisku gdzie dominuje hierarchia zwierzęca. Dobrze że ci nauczyciele starają się przynajmniej trochę ich naprostować chociaż pewnie i tak dużo to nie da gdy taki mały murzyn zostaje wychowywany w czarnych społecznościach gdzie wpajane są uprzedzenia rasowe i przekonanie o konieczności żebrania, kradzieży i napadania białych oraz ich ciemnych rywali.
Zgłoś
Marllix 2014-06-16, 18:59 20
Jak tam wszystko czarne to co się dziwić
Zgłoś
idymy 2014-06-16, 19:03 1
nie przez przypadek czarni byli początkowo odseparowani w dżungli na swoim czornym kontynencie no ale cóż zachciało się zwozić niewolników a potem nadać im prawa to teraz mają...

P.s nie jestem rasistą bo rasizm to zbrodnia a jak wiemy zbrodnie są dla czarnych : )
Zgłoś
~Velture 2014-06-16, 19:03 4
Pisałeś coś o szkole a na filmie widzę jebane zoo.
Zgłoś
Bertoos 2014-06-16, 19:28 93
Jakie to słodkie, szczyt socjalistycznej myśli edukacyjnej. Czy tak ciężko zrozumieć, że nie wszyscy nadają się do szkoły? Jeżeli nie czuje ktoś potrzeby tam chodzić, a mimo wszystko go w niej zamykają (pod groźbą konsekwencji prawnych) to obserwujemy takie zjawisko jak na filmie - znudzona banda półgłówków instynktownie szukająca okazji aby na kimś odreagować frustracje.

Likwidacja problemu? Zlikwidować państwową szkołę - kto chce ten płaci i chodzi. Czarnym edukacja tylko przeszkadza, a biali za to płacą. Zlikwidować przestępczość? Zero socjalu i tolerancji policji - wtedy ktoś musiałby im zatrudnić, ktoś musiałby im dom wynająć. Musieliby ładnie zapierdalać i grzecznie się zachowywać - inaczej Noga -> Dupa -> Brama i głodówka. Do tego broń do obrony miru domowego - i populacja murzynów zmniejsza się. Zero socjalizmu = zero problemu !

Identyczna sytuacja występuje w każdym państwie socjalistycznym (np. Polska i banda cyganów)
Zgłoś
CahirAepMawr 2014-06-16, 19:30 3
Gdzie są czarnuchy, tam jest podwyższona przestępczość i ogólny burdel, i jak u nie ulegać stereotypom?
Zgłoś
IRONiczny 2014-06-16, 20:10 4
Wiecie co? A ja kibicuję tym którzy tam są i chcę się wyrwać przez naukę
Zgłoś
jolmen13 2014-06-16, 20:56 9
@up jasne, że ja też. Niestety ten odsetek jest b. mały :/ Dzieciaki wychowane w gettach, przyjmują wzory starszych kolegów z wszelakich gangów. @Bertoos idealnie narysował problem. Nie chcesz się uczyć? To się nie ucz, problem z głowy a nie na siłę ciągać po szkołach. Ci którzy chcą się uczyć i wyrwać z getta niech chodzą, reszta do kopania rowów. Taka młodzież demoralizuje dodatkowo tych, którzy na początku mają dobre intencje. Ewidentny przykład, jak źle działa publiczna edukacja "dla wszystkich"...
Zgłoś
GibGibonart 2014-06-16, 20:56
A wy narzekacie na szkoły w Polsce to ja tu widzę ze w ośrodkach w Polsce jest świetnie w porównaniu do tej afryki:Pchyba czas ich posladz z powrotem do afryki nie?
Zgłoś
Krupnykowsky 2014-06-16, 22:48
Kiedyś w budach trzymano psy, nie małpy.
Zgłoś
badman2503 2014-06-16, 22:57
Co za dzicz
Zgłoś
SuperMotorzysta 2014-06-16, 22:58 3
Ciekawe czy noszą rękawice bokserskie do szkoły. Jakieś newsy na ten temat Maksiu? XD
Zgłoś
aktom 2014-06-16, 23:06
Pełny materiał powinni na Animal Planet puścić...normalni ludzie się tak nie zachowują.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem