📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na pewno takie dupy wpierdalają takie gówno...
Swoją drogą, pewnie mieli mnóstwo ujęć jak je tego burgera. Więc albo laska albo nie łykała tylko pluła nim z powrotem do wiadra albo po zeżarciu stosowała "dietę cud" bulimiczek. Mam nadzieję że ją wam obrzydziłem!
Proszę bardzo
Swoją drogą, pewnie mieli mnóstwo ujęć jak je tego burgera. Więc albo laska albo nie łykała tylko pluła nim z powrotem do wiadra albo po zeżarciu stosowała "dietę cud" bulimiczek. Mam nadzieję że ją wam obrzydziłem!
Proszę bardzo
Piękna kobieta, plaża, zajebisty burger i świadomość, że nigdy nie będę tego miał... Ja nie wiem w jaki sposób taki obrazek ma poprawić mi humor.
Jak kurwa można żreć takie gówno i jeszcze do reklamy dawać chudą szparę?
Takiego hamburgera tylko w reklamie można zobaczyć. Przychodzi co do czego i dostajesz sprasowaną bułkę z plasterkiem ogórka i pomidora i najtanszy ser żółty nawet mnie roztopiony.
panna na 100% wypluła za kamerą tego burgera, a jak coś niechcący połknęła to wyrzygała...
No i gdzie ten hamburger?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów