18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sider16 2019-04-23, 14:36
HAL9000/2 napisał/a:

kurwa widzę te filmiki i muszę sie wyżalić... zajmuję sie zarobkowo filmowaniem, praktycznie wożę z sobą od jakiegoś czasu niebanalnego panasonica AGUX90, kamera wciaż pod ręką i co? i kurwa nic... nic mi sie na trasie czy podczas filmowania nie zdarza co można by utrwalić w jakosci przekraczającej sadolowe playery... a jakiś ciecie z ochujałemi smartszajsami wygrywają nagrania życia... to kurwa trzaba mieć normalnego pecha...

Zawsze możesz sam odjebac nagranie życia, tylko poproś kogoś żeby na sadola później wrzucił.
Zgłoś
mieszalniapasz 2019-04-23, 18:04 1
HAL9000/2 napisał/a:

kurwa widzę te filmiki i muszę sie wyżalić... zajmuję sie zarobkowo filmowaniem, praktycznie wożę z sobą od jakiegoś czasu niebanalnego panasonica AGUX90, kamera wciaż pod ręką i co? i kurwa nic... nic mi sie na trasie czy podczas filmowania nie zdarza co można by utrwalić w jakosci przekraczającej sadolowe playery... a jakiś ciecie z ochujałemi smartszajsami wygrywają nagrania życia... to kurwa trzaba mieć normalnego pecha...

A kto ci broni wyjebać wraz z AGUX90 z dachu?
Zgłoś
s................d 2019-04-23, 19:42
HAL9000/2 napisał/a:

To nie Ty masz pecha ino oni szczęście .
Zgłoś
daihat 2019-04-24, 5:49
Cytat:

k***a widzę te filmiki i muszę sie wyżalić... zajmuję sie zarobkowo filmowaniem, praktycznie wożę z sobą od jakiegoś czasu niebanalnego panasonica AGUX90, kamera wciaż pod ręką i co? i k***a nic... nic mi sie na trasie czy podczas filmowania nie zdarza co można by utrwalić w jakości przekraczającej sadolowe playery... a jakiś ciecie z och*jałemi smartszajsami wygrywają nagrania życia... to k***a trzaba mieć normalnego pecha...

Jeżeli jeździsz po małej i słabo zaludnionej Polsce to szanse nakręcić coś świetnego masz jak wygranie w totka. Zresztą każdy ma pod ręka telefon, powiedzmy 20mln Polaków. Zanim włączysz tą kamerę to przegapisz nagranie życia.
Zgłoś
TrisK 2019-04-30, 15:14
Lobo24 napisał/a:

Mam taką teorię do tych wszystkich skoczków budynkowych czy mostowych. Skaczą przez jakiś dramat, traumę czy problem któremu nie mogą sprostać. Wydaje mi się, ze w sekundzie w której ich stopy odrywają się od podłoża i zaczynają lot - ich mózgi spinają się i w jednej chwili znajdują rozwiązania na wszystkie problemy. Pozostaje tylko bezpiecznie wylądować.

Otóż masz 100% racji. Prawie wszyscy niedoszli samobójcy tak mówią. Polecam np film The Bridge, o samobójcach z Golden Gate. Piszę "prawie" bo nie mają tego syndromu samobójcy w ciężkiej depresji (takiej ryjącej mózg) dla nich kolejne próby.
Zgłoś
sadolek23 2019-05-05, 22:44
daihat napisał/a:

Zanim włączysz tą kamerę to przegapisz nagranie życia.

Chyba nie miałeś w ręce żadnego sensownego urządzenia dedykowanego.
Właśnie jest odwrotnie - aparaty czy kamery włączają się praktycznie po naciśnięciu guzika "ON".
Smartfon? Dobre żarty! To kilka sekund zanim wybierzesz z menu aplikację.
A potem włącza się aktualizacja FB, więc nagranie rwie,
po chwili dzwoni matka i zamiast dźwięku masz wycie.
Pomijając żałosną optykę, stabilizację i nagrywanie po zmroku.
Śnij dalej!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem