📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa widzę te filmiki i muszę sie wyżalić... zajmuję sie zarobkowo filmowaniem, praktycznie wożę z sobą od jakiegoś czasu niebanalnego panasonica AGUX90, kamera wciaż pod ręką i co? i kurwa nic... nic mi sie na trasie czy podczas filmowania nie zdarza co można by utrwalić w jakosci przekraczającej sadolowe playery... a jakiś ciecie z ochujałemi smartszajsami wygrywają nagrania życia... to kurwa trzaba mieć normalnego pecha...
No i tu pojawia się mój argument, czemu nigdy nie wlazłem nigdzie, jak te typki co chodzą po budynkach /kominach/słupach, czy czemu się nie wychylam nad przepaścią, zapierając o barierki. Za chuja nie mam zaufania do wytrzymałość tego wszystkiego.
Mam taką teorię do tych wszystkich skoczków budynkowych czy mostowych. Skaczą przez jakiś dramat, traumę czy problem któremu nie mogą sprostać. Wydaje mi się, ze w sekundzie w której ich stopy odrywają się od podłoża i zaczynają lot - ich mózgi spinają się i w jednej chwili znajdują rozwiązania na wszystkie problemy. Pozostaje tylko bezpiecznie wylądować.
Super Saiyan
HAL9000/2 napisał/a:
to kurwa trzaba mieć normalnego pecha...
Możesz pomóc szczęściu wstępując w szeregi gangsterki Manaus.
Lobo24 żart powtórzony milion razy przestaje być śmieszny. A dwa, ludzie skaczą zwykle nie przez jakiś jeden czy dwa konkretne problemy, tylko przez depresję. Depresję która jest ciągłym stanem, chorobą. To nie jest problem, który można od tak rozwiązać. Mogę się założyć, że większość skoczków w momencie lotu odczuwa ulgę, bo wiedzą, że kończy się ich cierpienie. Pomijamy to oczywiście ten odsetek desperatów którzy faktycznie skaczą bo są głupi, bo sami nie wiedzą co mają zrobić i w przypływie emocji podejmą się czegoś takiego. Jednak to jest margines skoczków. I z tym marginesem może być tak jak piszesz. Jebać margines!
burn1878 napisał/a:
Życie podjęło decyzje za niego.
Raczej grawitacja podjęła decyzję za niego
Pitok napisał/a:
Najlepsze, że koleś nie skoczył celowo xD
Nie ma to jak Błyskotliwy opinia, jesteś na dobrej drodze Watson aby stać się Sherlockiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów