Absolutnie nie sympatyzuję z murzynami ani ich pedalskimi poplecznikami z antify ale gliniarze w Stanach to też są jebane kurwy. Wpierdol należy się zatem obu tym grupom. W zasadzie to super, że są te "protesty" bo wszyscy dostaną trochę po ryju
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pochminick napisał/a:
Twoje i każdego innego "wydaje mi się" nie powinno służyć do oceniania czegokolwiek.
Wprawdzie nie wiem, co to jest "zadanie racji" o którym wspominasz, ale nikogo nie można zatrzymywać na podstawie widzimisię jakiegokolwiek policjanta. Musi być uzasadnienie. Na szczęście.
1. "zadanie racji" - To był cytat z "Alternatywy 4", przepraszam że nie ująłem tego w cudzysłowu i nie załączyłem odpowiedniego wyjaśnienia łącznie z odpowiednim linkiem. Jeszcze raz przepraszam. Ale skoro nie wiesz co to znaczy, więc odradzam, ci oglądanie tego serialu. Nie dla idiotów, nic z tego i tak byś nie zrozumiał.
2. Odniosłeś się do dwóch wyrazów całkowicie ignorując sens wypowiedzi. Brawo ty. I nie osądzałem nikogo w tym zdaniu, z którego wyciąłeś ten fragment, tylko odniosłem się do możliwej sytuacji prawnej w USA. Możliwej, bo jak zaznaczyłem, nie znam jej. Ale widać zrozumienie sensu prostego zdania w języku polskim przerasta możliwości twojego małego móżdżku.
3. W Polsce jak i w wielu innych krajach zatrzymanie bez uzasadnienia na 24 godziny jest całkowicie legalne. Jak nie masz o niczym pojęcia to zamknij dupę i nie rób z siebie większego kretyna niż jesteś.
,,. W zasadzie to super, że są te "protesty" bo wszyscy dostaną trochę po ryju " ta i przy okazji wielu normalnym ludziom za to że są biali
Balerin ty pewnie nadal uważasz, że psa możesz nagrać i wrzucić do sieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów