Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wpierdol należy się zatem obu tym grupom
Jednakże wolałbym żeby ze świata zniknęli czarnuchy niż policjanci.
Znajomi byli w Stanach jakieś 10lat temu na wycieczce i opowiadali że jak się zgubili i szukali drogi do hotelu to zapytali
i jaki ciag dalszy skurwysynu z warszawy bo juz popcorn wyciągłem-odjebali ich czy co?
Chuj tam, że nie wiem o co chodzi i być może czarnuch jest poszukiwany i może być niebezpieczny. I że całą sytuację nagrywają takie same czarnuchy i jakiś spasiony biały lewak, ale się wypowiem i obrzucę gównem gliniarzy w ramach równouprawnienia.
Logika wrzucającego
Chuj tam, że nie wiem o co chodzi i być może czarnuch jest poszukiwany i może być niebezpieczny. I że całą sytuację nagrywają takie same czarnuchy i jakiś spasiony biały lewak, ale się wypowiem i obrzucę gównem gliniarzy w ramach równouprawnienia.
Hahahahah. Ty mi będziesz pisał o logice? Ja odnoszę się do tego co widzę a ty sobie coś kurwa wymyśliłeś. To, że czarnuch nie jest poszukiwany widać na pierwszy rzut oka bo spierdalałby na pewno zanim go skuli. A może czarnuch na filmie jest wolontariuszem w domu starców i mega altruistą, który nigdy nie popełnił żadnego przestępstwa. A w ogóle to uratował życie piątki przedszkolaków. Chuj wie kim jest ten bambus. Wkurwiło mnie, że policjanci zakazali filmować osobie postronnej i aresztowali ją. Skoro nie robili nic złego to po chuj się przypierdalają do gapiów? Co za kurwa różnica czy filmuje lewak czy inny chuj a już w ogóle to najmniejsze znaczenie ma to czy jest spasiony. Nie obraź się ale pierdolisz kolego od rzeczy i fantazja Cię poniosła. Nawet jeśli na filmie nie ma niezbitego dowodu, że policja w USA to w dużej mierze chuje mający zbyt dużą władzę to jest wiele innych materiałów z których to wynika.
Tak dla jasności- jebać lewaków. Ja nie mam z tą hołotą nic do czynienia
A tak na poważnie. Jeśli psiarnia zobaczy bambusa ubranego jak zwykły bambus, który buja się taką furą to raczej się nim zainteresuje. A to dlatego, że raczej nie wygląda na kogoś kto pracowałby i zarabiał na tyle dobrze żeby taka furę kupić i utrzymać . Więc wypada go sprawdzić, proste.
Nie byłem w stanach i nie znam nikogo kto był i widział, ale wydaje mi się że tak jak w każdym innym kraju u nich psiarnia tez może każdego tak profilaktycznie, bez zadania racji zatrzymać na 24 godziny.
wydaje mi się że tak jak w każdym innym kraju u nichpsiarnia tez może każdego tak profilaktycznie, bez zadania racji zatrzymać na 24 godziny.
Twoje i każdego innego "wydaje mi się" nie powinno służyć do oceniania czegokolwiek.
Wprawdzie nie wiem, co to jest "zadanie racji" o którym wspominasz, ale nikogo nie można zatrzymywać na podstawie widzimisię jakiegokolwiek policjanta. Musi być uzasadnienie. Na szczęście.
Hahahahah. Ty mi będziesz pisał o logice? Ja odnoszę się do tego co widzę a ty sobie coś k***a wymyśliłeś. To, że murzyn nie jest poszukiwany widać na pierwszy rzut oka bo sp***alałby na pewno zanim go skuli. A może murzyn na filmie jest wolontariuszem w domu starców i mega altruistą, który nigdy nie popełnił żadnego przestępstwa. A w ogóle to uratował życie piątki przedszkolaków. ch*j wie kim jest ten bambus. Wk***iło mnie, że policjanci zakazali filmować osobie postronnej i aresztowali ją. Skoro nie robili nic złego to po ch*j się przypie**alają do gapiów? Co za k***a różnica czy filmuje lewak czy inny ch*j a już w ogóle to najmniejsze znaczenie ma to czy jest spasiony. Nie obraź się ale pie**olisz kolego od rzeczy i fantazja Cię poniosła. Nawet jeśli na filmie nie ma niezbitego dowodu, że policja w USA to w dużej mierze ch*je mający zbyt dużą władzę to jest wiele innych materiałów z których to wynika.
Tak dla jasności- j***ć lewaków. Ja nie mam z tą hołotą nic do czynienia[/
Ja za ocenę pracy policjantów którzy aresztowali bambo Floyda (zanim stało się to głośne) zostałem tu zwyzywamy
A ze oceniałem jedynie działanie policji to zbiegło się sadolowych prawilniakow setka i jazda .
A prawda taka ze policja w USA to mega pojeby co sadza ze są na dzikim zachodzie i żuczka na glebę każdego co im nie pasuje i taks jest prawda .
Mnóstwo filmów z białymi prawnikami co to tłumacza jak należy postępować żeby nie dać powodu policjantowi do strzału i sami oni mówią ze kolizja wolności osobistej z mocnymi uprawnieniami policji USA to problem w tamtym kraji i giną ludzie bez powodu .
Racja jest tez ze USA to niebezpieczne miejsce z racji gangów i ogólnego dostępu do giwer .
Twoje i każdego innego "wydaje mi się" nie powinno służyć do oceniania czegokolwiek.
Wprawdzie nie wiem, co to jest "zadanie racji" o którym wspominasz, ale nikogo nie można zatrzymywać na podstawie widzimisię jakiegokolwiek policjanta. Musi być uzasadnienie. Na szczęście.
Bardzo ładnie napisane
i jaki ciag dalszy skurwysynu z warszawy bo juz popcorn wyciągłem-odjebali ich czy co?
Ten popcorn to za 500+, czy z Janosikowego?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów