Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nagrywanie i publikowanie tego powinno być karalne...
Mają ochotę i możliwość to korzystają...
Pewnie ten co ich nagrywał trzepał do tego kapucyna i był zazdrosny, że to nie on tą laskę ruchał.
JAkim ty musisz być przegrywem, żeby myślec, że ktokolwiek mógłby być o taką zazdrosny? Ty chyba dziwkom musisz dopłacać.
ciapki wzbogacaja kulturowo hamerykanska mlodziez
lub dwa afgany pchaja biala suke
Wlasnie sam sie zastanawiam czy to miedzy nimi to poprostu jakies kurwiszcze czy postepowa mlodziez dla ktorych taka akcja jest normalna jak jedzenie czegos na miescie.
W ogóle to mam bekę z powyższych komentarzy.
Histeryzujecie jakby kurwa nie wiem co się działo. Małolaty się pierdolą a ci wieszczą koniec świata. Kurwa jacy debile chodzą po tym kraju
Nagrywanie i publikowanie tego powinno być karalne...
Mają ochotę i możliwość to korzystają...
Pewnie ten co ich nagrywał trzepał do tego kapucyna i był zazdrosny, że to nie on tą laskę r*chał.
To nas odróżnia od zwierząt, że potrafimy swoje żądze odłożyć na bok i poczekać, aż warunki będą intymne. To co widać na filmie to kurwa jebane zezwierzęcenie. Jeszcze w międzyczasie jeden pedał opierdala drugiemu gałe... Wyzwoleni w chuj ci powiem... Tak trzeba żyć ci powiem...
Przynajmniej mieli ciekawsze życie od mojego:)
Który facet, w takim wieku, nie chciałby mieć takiej koleżanki?
Który facet, w takim wieku, nie chciałby mieć takiej koleżanki?
Jakiej? Takiej która roznosi syfa i ma końska morde do tego?
Wyzwoleni z kajdan katolibanu ludzie.
"ludzie" ... to dużo powiedziane
@up hahaha, że niby religia jest jakiś hamulcem moralnym? Nie wiem czy słyszałeś ostatnią aferę o pani kandydatce z PIS co robi z siebie cnotkę nie wydymkę pod przykrywką religijnego "oświecenia" a okazuje, że dawała się zerżnąć w pizdę każdemu
W ogóle to mam bekę z powyższych komentarzy.
Histeryzujecie jakby kurwa nie wiem co się działo. Małolaty się pierdolą a ci wieszczą koniec świata. Kurwa jacy debile chodzą po tym kraju
i znowu nie rozumiesz istoty religii i tego co nazywasz religijnym "oświeceniem" . Owszem dawała , zrozumiała, że to złe wiec przeprosiła , już tego nie robi i teraz ma prawo mówić. że to złe . A ty się nie oświeciłeś więc dalej dajesz się ruchać w pizdę każdemu. I jeszcze kurwa krytykujesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów