18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ziomek53 2019-05-07, 11:19
jaka zadowolona córeczka tatusia
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-05-07, 11:42 23
stroona napisał/a:

Nagrywanie i publikowanie tego powinno być karalne...
Mają ochotę i możliwość to korzystają...
Pewnie ten co ich nagrywał trzepał do tego kapucyna i był zazdrosny, że to nie on tą laskę ruchał.

JAkim ty musisz być przegrywem, żeby myślec, że ktokolwiek mógłby być o taką zazdrosny? Ty chyba dziwkom musisz dopłacać.
Zgłoś
MrSzegerege 2019-05-07, 11:46 7
Kurwa nie chce mieć córki. No ni chuja, przeboleje ze sie z zięciem nie napierdole.
Zgłoś
black_fucker 2019-05-07, 11:57 3
r061071 napisał/a:

ciapki wzbogacaja kulturowo hamerykanska mlodziez
lub dwa afgany pchaja biala suke

Wlasnie sam sie zastanawiam czy to miedzy nimi to poprostu jakies kurwiszcze czy postepowa mlodziez dla ktorych taka akcja jest normalna jak jedzenie czegos na miescie.
Zgłoś
Wiewór 2019-05-07, 11:58 14
@up hahaha, że niby religia jest jakiś hamulcem moralnym? Nie wiem czy słyszałeś ostatnią aferę o pani kandydatce z PIS co robi z siebie cnotkę nie wydymkę pod przykrywką religijnego "oświecenia" a okazuje, że dawała się zerżnąć w pizdę każdemu

W ogóle to mam bekę z powyższych komentarzy.
Histeryzujecie jakby kurwa nie wiem co się działo. Małolaty się pierdolą a ci wieszczą koniec świata. Kurwa jacy debile chodzą po tym kraju
Zgłoś
mygyry 2019-05-07, 12:05 3
Kto nie ruchał w miejscu publicznym, ten przegryw
Zgłoś
camson 2019-05-07, 12:18 14
stroona napisał/a:

Nagrywanie i publikowanie tego powinno być karalne...
Mają ochotę i możliwość to korzystają...
Pewnie ten co ich nagrywał trzepał do tego kapucyna i był zazdrosny, że to nie on tą laskę r*chał.

To nas odróżnia od zwierząt, że potrafimy swoje żądze odłożyć na bok i poczekać, aż warunki będą intymne. To co widać na filmie to kurwa jebane zezwierzęcenie. Jeszcze w międzyczasie jeden pedał opierdala drugiemu gałe... Wyzwoleni w chuj ci powiem... Tak trzeba żyć ci powiem...
Zgłoś
bodzionek 2019-05-07, 12:32 5
impressa88 napisał/a:

Przynajmniej mieli ciekawsze życie od mojego:)

Który facet, w takim wieku, nie chciałby mieć takiej koleżanki?
Zgłoś
poligon6 2019-05-07, 12:46 7
bodzionek napisał/a:

Który facet, w takim wieku, nie chciałby mieć takiej koleżanki?

Jakiej? Takiej która roznosi syfa i ma końska morde do tego?
Zgłoś
zdun 2019-05-07, 12:47
Ciekawe którego to dziewczyna
Zgłoś
nowynick 2019-05-07, 12:52
Jeśli to po to ogłosili te alarmy zamiast matur to jestem w stanie zrozumieć
Zgłoś
p................a 2019-05-07, 13:24
Przynajmniej nie murzyni
Zgłoś
Libraru 2019-05-07, 13:38
przeciez znak informuje o pedałowaniu w obie strony więc czego sie spodziewaliście?
Zgłoś
osaprezesiwo 2019-05-07, 13:39
Brzydka w chuj. Napisałbym, że dobrze przynajmniej, że chłopaki poruchali, ale to pedały, więc cała trójka do utylizacji
Zgłoś
skywalker75 2019-05-07, 14:09
DzidaZawodnik napisał/a:

Wyzwoleni z kajdan katolibanu ludzie.

"ludzie" ... to dużo powiedziane

Abraxus napisał/a:

@up hahaha, że niby religia jest jakiś hamulcem moralnym? Nie wiem czy słyszałeś ostatnią aferę o pani kandydatce z PIS co robi z siebie cnotkę nie wydymkę pod przykrywką religijnego "oświecenia" a okazuje, że dawała się zerżnąć w pizdę każdemu
W ogóle to mam bekę z powyższych komentarzy.
Histeryzujecie jakby kurwa nie wiem co się działo. Małolaty się pierdolą a ci wieszczą koniec świata. Kurwa jacy debile chodzą po tym kraju

i znowu nie rozumiesz istoty religii i tego co nazywasz religijnym "oświeceniem" . Owszem dawała , zrozumiała, że to złe wiec przeprosiła , już tego nie robi i teraz ma prawo mówić. że to złe . A ty się nie oświeciłeś więc dalej dajesz się ruchać w pizdę każdemu. I jeszcze kurwa krytykujesz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem