Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i znowu nie rozumiesz istoty religii i tego co nazywasz religijnym "oświeceniem" . Owszem dawała , zrozumiała, że to złe wiec przeprosiła ,
Przecież rozumiem. Wg zasad waszej religii taki Hitler czy Stalin przed śmiercią jakby powiedzieli, że im przykro i uznali Jezusa za pana i zbawcę to lista grzechów im się zeruje i idą do nieba.
Róbta co chceta a później wystarczy przeprosić czarodzieja w konfesjonale, rzucić piątaka na tacę i jazda od nowa
Stary nawet sataniści nie mają takiego luzu.
Zajebista religia stary!
Przecież rozumiem. Wg zasad waszej religii taki Hitler czy Stalin przed śmiercią jakby powiedzieli, że im przykro i uznali Jezusa za pana i zbawcę to lista grzechów im się zeruje i idą do nieba.
Róbta co chceta a później wystarczy przeprosić czarodzieja w konfesjonale, rzucić piątaka na tacę i jazda od nowa
Zajebista religia stary!
Po to jest religia,żeby wyczyścić sobie sumienie
Zajebista religia stary!
Po pierwsze, żeby zrobić chociaż pierwszy krok, to trzeba przeprosić, a do tego trzeb mieć jaja, wiec jakby na wstępie ciebie to eliminuje . Poza tym, gdybyś nie opierał swojej wiedzy na facebooku to może wiedziałbyś, że to jednak nie jest takie proste i nic się nie zeruje .
BTW Hitler i Stalin to ateiści, a wiec wyznawcy twojej religii
Co nie tak zrozumiałem?
Po to jest religia,żeby wyczyścić sobie sumienie
Hmm bardzo ciekawe, bo religijne oszołomy twierdzą, że bez norm religijnych nie może istnieć cywilizowane społeczeństwo bo wszyscy się pozabijają ponieważ religia wyznacza etyczne granice.
A tu nagle dowiaduję się, że jednak można robić wszystko a później wyczyścić sobie sumienie.
Gubicie się w zeznaniach. Ustalcie może w końcu jedną spójną w miarę logiczną wersję.
Chuj już z tym pomaganiem we wkładaniu ale on mu kurwa loda w międzyczasie opierdalał przecież
nic ci nie umknie xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów