📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Idź pan w chuja, w życiu bym tam nie zanurkował A weź się kurwą zaklinuj , w tej pozycji tylko za łeb go lassem wyciągną
Co to kurwa jest?! Jak on tam zjeżdża na dół? Jak wyjdzie z powrotem? Po chuj tam się pcha? Tak wiele pytań...
KonioBijca napisał/a:
Jak wyjdzie z powrotem? Tak wiele pytań...
za 12 godzin kula ziemska się obróci to sobie wyjedzie...
Tam na dole jest jaskinia z monetami
Mario Bros real life.
Poszukajcie sobie jak wydobywa się koltan czyli rudę tantalu w Afryce. Jak ktoś twierdzi, że ma niebezpieczną czy ciężką pracę, niech sobie obejrzy filmik z tego wydobycia.
Za chuja bym tam nie wlazł, klaustrofobia? Nie wiem. Kiedyś był taki artykuł z polszy. Nie mma linka., zajebał coś i spierdalał przed policją. ukrył się w rurze kanalizacyjnej , i utknął. Zadzwonił sam po policje żeby go wyciągnęli.
Juzwa napisał/a:
Poszukajcie sobie jak wydobywa się koltan czyli rudę tantalu w Afryce. Jak ktoś twierdzi, że ma niebezpieczną czy ciężką pracę, niech sobie obejrzy filmik z tego wydobycia.
Wystarczył mi odcinek Boso przez świat "Szafir" - właśnie w takich jednoosobowych sztolniach mających kilkanascie, czasem więcej metrów bambo na Madagaskarze wydobywają kamienie szlachetne i półszlachetne.. Jeden z lepszych odcinków. Polecam.
Halman napisał/a:
Nie obróci się, ona jest płaska
Parę lat temu w Hiszpanii dziecko wpadło w taką dziurę i przeleżało kilka dni, zanim się do niego dokopali.
Halman napisał/a:
Halman ale ty smieszny jesteś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów