To mój dziewiczy temat na tym portalu, chociaż zresztą pewnie i tak macie to rzyci.
Pozdrawiam i chęcam do oglądania, komentowania i oczywiście krytykowania nie tylko tego filmiku, ale także ich pozostałych materiałów.
grubas i ten drugi, obie fujary są tak nieśmieszni że nie rozumiem jak to sie znalazło. Poznałem ich kiedyś nad Wisłą w Warszawie, okazało się że faktycznie są zjebani.
@up Gdybyś obejrzał to wiedziałbyś, że ma on zamiar zostawić w tej sprawie dziecku wolną rękę i zorganizować ewentualny chrzest gdy ono dorośnie oraz że zorganizował ten ślub ze względu na tradycję oraz pragnienia swojej partnerki i jej rodziny. A czy rolą męzczyzny nie jest spełnianie marzeń swej ukochanej?
Co do lewactwa poczytaj nieco o prawicy, która od zawsze była blisko związana z Kościałem. To Lewactwo chciało zlikwidować Kościół. Proszę nim zaczniesz wygłaszać swe tezy poczytaj nieco.
"Ślub jednostronny" znaczy, że "najbardziej zatwardziały ateista internetu" (podpis z youtube) przysięgał i podpisywał, że jego żona ma wychować jego dzieci w wierze katolickiej. I jeszcze się tym głośno chwali. Dzięki temu nie muszę marnować czasu na oglądanie tego by wiedzieć, że "inne poglądy" tych błaznów to skrajne lewactwo. Normalny człowiek darzy swoje słowo i podpis jakimś szacunkiem.