Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oczyszczenia naszej puli genów z jednostek upośledzonych
[quote="....Trzeba tylko jakiegos bongmana 2.0 ktory jebnie kilka modnych...
"bongman 2.0" - fajny pomysł na nick, a w chwili utworzenia konta z nr 3.0 powstanie czarna dziura.
W sumie nie rozumiem dla czego twierdzicie ze motocyklisci sa uposledzeni, poprostu maja wyjebane, tez wolal bym sie rozjebac motorem i nie skapnac sie ze gine niz byc starym o sranym dziadem. Zyskuja pewna niesmiertelnosc, wolnosc. Kwestia podejscia, niemam moto ale gdybym mial to tez bym mial wyjebane, sa pogodzeni z tym co robia, gorzej ze wpierdalaja sie czesto w czyjes auto no ale samochody tez sie zdezaja, poprostu mniej zwraca sie na to uwage, jest to inny pojazd ktory zwraca na siebie uwage. Jestescie hipokrytami, a hejt na motocyklistow to tutaj jest tylko moda. To rowniez tu minie, jak wszystko na tym portalu ktory i tak staje sie mocno miekki, przejety przez mamusie i tatusie co placza ze purchlaka rozjechalo, niebawem kazdy osraniec bedzie mial motur i kazdy bedzie go kochal. Stanie sie to taka codziennoscia ze nikt nie powie ze to zuo. Trzeba tylko jakiegos bongmana 2.0 ktory jebnie kilka modnych tekstow ktore sie przyjma i beda fajnie sie powtarzac. Zwroccie uwage ze na tym forum w kolko powtarza sie te same frazesy zgodne z aktualnym nurtem. Jednak da sie zauwazyc tendencje do miekniecia uzytkownikow, a co za tym idzie, i motury zaczna byc propsowane. Zwykla kolej rzeczy dobra ide bo zapomnialem o co mi chodzi, zbakalem sie
nie masz dla kogo żyć to i nie zależy, ale przynajmniej ne rób problemów innym, bo to, że ty będziesz maił już wyjebane, nie oznacza, że ci żyjący też!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów