📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Około 124 km/h między autami bez trzymanki. Szacun
wielu tirowców np w polsce lata na fecie. nie zdziwiłbym się jakby ten był poczochrany czymś mocniejszym
Albo cos spod tej półeczki nad głową którą trzyma wjebało mu się pod pedał hamulca.
zxd57 napisał/a:
wielu tirowców np w polsce lata na fecie. nie zdziwiłbym się jakby ten był poczochrany czymś mocniejszym
Pierdolenie. Może jakieś jednostkowe przypadki tylko dlatego, że ktoś jest ćpunem.
Naćpany świr paleta zapewne, bo nawet brew mu nie drgnęła w momencie uderzenia.
Wesoły autobus
Nazhir napisał/a:
muza dobrana idealnie!
Tak samo jak niedojebanie umysłowe twoje i kolegi ochujjana.
Lukiluki2 napisał/a:
ja tam widzę ze brzuchem prowadził
Lukiluki2 napisał/a:
Macie kręgle na rejestratorze ,ze prędkość ok 70km/h a nagranie przyspieszone
cesarz1982 napisał/a:
Macie kręgle na rejestratorze ,ze prędkość ok 70km/h a nagranie przyspieszone
Polecić Ci dobrego okulistę? Tam masz napisane 70MPH
Tak sobie to oglądam kolejny raz i sie zastanawiam - może on tego nie robił z premedytacją? Może coś sie z pojazdem stało? Nawet trąbi mijając gościa. Normalnie wariaci się nie bawią w takie gesty. Trzymanie rąk do góry mogło być też czymś spowodowane - np. coś na niego spadało. Dlatego do końca drugą ręką przytrzymywał. Może się oszukuje niepotrzebnie ale mam cichą nadzieje, że nikt nie jest aż takim debilem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów