📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
prof. Gross to zakłamana Kurwa
@ikea
"oni" nie dadzą Ci żyć, ani spokojnie, ani godnie. Więc się zastanów czy to wszystko olać i obudzić się z ręką w nocniku czy zacząć myśleć i działać.
Nasi dziadkowie też nic nie zrobili nikomu. Byli tylko, albo aż Polakami. Oddali za Nasz kraj życie, więc postarajmy się aby ich śmierć nie poszła na marne.
"oni" nie dadzą Ci żyć, ani spokojnie, ani godnie. Więc się zastanów czy to wszystko olać i obudzić się z ręką w nocniku czy zacząć myśleć i działać.
Nasi dziadkowie też nic nie zrobili nikomu. Byli tylko, albo aż Polakami. Oddali za Nasz kraj życie, więc postarajmy się aby ich śmierć nie poszła na marne.
Tych skurwieli juz na wojnie powinni wszystkich wystrzelac, a nie ze teraz bawia sie w narod wybrany
Jebać żydów i muzułmanów
Jebać żydów i muzułmanów
a może tak ruszyć dupę?. trochę nas tutaj jest. rozpocznijmy marsze PROPOLSKIE, ale zwyczajne, "pokojowe". rozpocznijmy działalność ugrupowań propolskich. zacznijmy od dymisji rządu, potem uchwały nakazujące deportacje całemu niepolskiemu ścierwu, odgródźmy się od zachodniej Europy. Zróbmy to co zrobili na Islandii z rządem a później wszystko pójdzie z górki.
@Roszp
jak jesteś taki delikutaśny w sprawach formalnych to wypierdalaj
jak jesteś taki delikutaśny w sprawach formalnych to wypierdalaj
I morda Bartoszewskiego też sie znalazła. Jak zwykle przyklejona do żydowskiej dupy.
Ja pierdolę... Wasz debilizm jest największą atrakcją tej strony. Zrekonstruuję dla was wasz tok rozumowania, może was też rozbawi:
1. Jak to! Polacy w ogóle nie ruszyli Żydów!!! Polacy są święci i czyści.
2. Żydzi jak najbardziej zasługiwali na to, żeby Polacy ich spalili w stodole.
A te argumenty za tym, że Żydzi zasługiwali na to, żeby ich spalić żywcem, też są niesamowite:
1. Bo woleli ZSRR od nazistowskich Niemiec, których racją stanu było niszczenie Żydów.
2. Bo nie byli na tyle głupi, żeby przed polskimi sąsiadami źle mówić o władzy radzieckiej i zapewne zostać zabitym przez tę władzę radziecką.
W sumie wiem, że ten post jest nikomu na nic niepotrzebny, ale jakoś niezręcznie się czuję milcząc, kiedy tutaj odstawia się takie skurwysyństwo.
1. Jak to! Polacy w ogóle nie ruszyli Żydów!!! Polacy są święci i czyści.
2. Żydzi jak najbardziej zasługiwali na to, żeby Polacy ich spalili w stodole.
A te argumenty za tym, że Żydzi zasługiwali na to, żeby ich spalić żywcem, też są niesamowite:
1. Bo woleli ZSRR od nazistowskich Niemiec, których racją stanu było niszczenie Żydów.
2. Bo nie byli na tyle głupi, żeby przed polskimi sąsiadami źle mówić o władzy radzieckiej i zapewne zostać zabitym przez tę władzę radziecką.
W sumie wiem, że ten post jest nikomu na nic niepotrzebny, ale jakoś niezręcznie się czuję milcząc, kiedy tutaj odstawia się takie skurwysyństwo.
Nie bij żyda, żyd się przyda...
Tylko 185 piw i 87 z pejsbuka. Tylko tylu jest patriotów?!. Tylko tyle prawdziwych sadoli?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów