📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I cykliści!
tutaj cały film youtube.com/user/qwerty40152
arkadiuss92 napisał/a:
co prawda pojawił się jako jakiś post ale sądzę że zasługuje to na temat.
Skoro pojawił się jako post to oznacza, że jest to dubel.
ten deszcz ściąga innych żydów na ziemię. =D
Sporo w ostatnim roku czytałem, przejęty niewiarygodną zbrodnią Holocaustu, o Żydach. Żydzi witali armię czerwoną w 1939 roku kwiatami i bramami triumfalnymi. W czasie wojny policja żydowska w getcie była wobec własnych ziomków niezwykle brutalna, wyłapywała, szantażowała i męczyła swoich braci, a nawet członków rodzin. Mordercy z Katynia byli w większości Żydami ochotnikami. Po wojnie żydowscy agenci UB, SB i NKWD znęcali się i torturowali Polskich żołnierzy. W Polsce po wojnie Polak to był nikt, Żyd stał zawsze na pozycji uprzywilejowanej jeśli chodzi o pracę w strukturach państwowych. Nie jest znana żadna relacja żeby Żyd wstawił się za Polakiem w trudnych latach po wojnie. Żydzi z samej zasady nienawidzą gojów, a zwłaszcza narodów chrześcijańskich. Żyd Polakiem gardzi. Holocaust to koszmar, ale niestety Żydzi to robactwo.
Pod ścianę to całe żydowskie ścierwo i kula w łeb dla każdego, bez wyjątku.
Jeszcze trochę i będziemy mieli 2 Palestynę.
Mówcie co chcecie ale coraz bardziej zastanawiam sie nad głosowaniem na Kaczyńskiego w następnych wyborach - tym razem on będzie wyborem między złem a mniejszym złem.....
Mówcie co chcecie ale coraz bardziej zastanawiam sie nad głosowaniem na Kaczyńskiego w następnych wyborach - tym razem on będzie wyborem między złem a mniejszym złem.....
Ja tak napiszę ogólnie w imieniu młodzieży każdego kraju na świecie. Dlaczego mamy przepraszać za coś czego nigdy nie zrobiliśmy. Ja się urodziłem ledwo dwadzieścia kilka lat temu, nawet dobrze w życie nie wystartowałem, a co najważniejsze nie zrobiłem nikomu krzywdy. Więc za co mam przepraszać do chuja? Chce godnie żyć i niech mi wszystkie oszołomy religijne dadzą spokój.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów