Wiele osób cierpi na wszystkie choroby świata, z wyjątkiem jednej. Której? Sprawdź w najnowszym odcinku!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
psychicznie chory człowiek jest chory, po chuj drążyć?
panie, to jest jakieś forum przeznaczone do rzucania wulgaryzmami niczym uczeń 1 gimnazjum ?
Elane wypowiedziała się, a ty zamiast rzucać tekstami typu "Idź kurwa do kuchni" itp. pokaż JAKIŚ poziom kultury i albo napisz coś mądrego albo nie pisz wcale
a co do filmiku: w ciekawy sposób omówione, tak że moge powiedzieć że te 8 minut nie było stracone
A ja się zawsze zastanawiam jak chodzę po bułki rano na chuj Ci ludzie o 7 codziennie po 20 osób sie zrywają i pod przychodnią stoją..
I teraz wyobraźcie sobie, co się dzieje na boisku, jak piłkarze Barcy zachorują na hipochondrię , chociaż właściwie to chyba już chorują
Dla jasności. Istnieje alergia na "Jaskrawe KOLORY bluzek". A dokładnie na jeden skladnik DWUFENYLODWUAMINA które jest antyutleniaczem. Dodaje się ja do barwników (jaskrawych najwięcej), gumy, cementu, plastiku.
Proszę się nie śmiać z ludzi który ubierają się na biało, to nie nasza wina że E0034 jest dodawane do tylu rzeczy na świecie
Ale reportaż ogólnie fajny, poza tą jedną wpadkę
Proszę się nie śmiać z ludzi który ubierają się na biało, to nie nasza wina że E0034 jest dodawane do tylu rzeczy na świecie
Ale reportaż ogólnie fajny, poza tą jedną wpadkę
Skrzynka piwa za materiał.
Czytałem ostatnio gdzieś w necie. Hipochondria to bardzo ciekawy temat.
Czytałem ostatnio gdzieś w necie. Hipochondria to bardzo ciekawy temat.
A propo autosugestii i siły umysłu, to kiedyś na Discovery oglądałem o dziecku, które miało guza w mózgu. Praktycznie nie było szans na jakiekolwiek wyleczenie i dni dziecka były policzone.
Jednak pewien lekarz kazał wyobrażać sobie dziecku tego guza i go rysować. Z tym, że każdego dnia, coraz mniej (tak jakby go coś zjadało). Po ponad miesiącu, kiedy dziecko "zjadło" całego guza na swoich rysunkach, okazało się, że w jego głowie nie ma śladu po tym guzie.
Tak więc siła umysłu jest naprawdę wielka i myślę, że jeszcze sporo do odkrycia przed nami.
Jednak pewien lekarz kazał wyobrażać sobie dziecku tego guza i go rysować. Z tym, że każdego dnia, coraz mniej (tak jakby go coś zjadało). Po ponad miesiącu, kiedy dziecko "zjadło" całego guza na swoich rysunkach, okazało się, że w jego głowie nie ma śladu po tym guzie.
Tak więc siła umysłu jest naprawdę wielka i myślę, że jeszcze sporo do odkrycia przed nami.
Pamiętam jak miałem drugi raz operacje na wrastający paznokieć tzw. łyżeczkowanie. Po jakichś 2 tygodniach od operacji jak zmieniałem sobie opatrunek przed pójściem w kime, zauważyłem że szwy co niektóre popuszczały i że palec zszarzał, jak byłem na przeglądzie którymś już z kolei lekarz który nadzorował gojenie się tego palca stwierdził ze jest ok(stary chu* się nie cackał, przy zmianach opatrunku dosłownie zdzierał mi gazę z palca która była do niego z powodu maści przytwierdzona), jak byłem po tygodniu znowu na przeglądzie był akurat jakiś młody lekarz który stwierdził że wdało się jakieś zakażenie i że gdybym przyszedł później być może miałbym po palcu, dostałem maści odsączające i inne ch*je muje. Palec trochę inaczej wygląda po wygojeniu ale przynajmniej jest zdrowy. Gdybym dorwał tego frajera starego to nie wiem co bym mu zrobił, jeszcze palca bym stracił. To jest kur*a polska służba zdrowia, tych starych powinni wy*ebać w pizdu a nie pozwalać tym młodym spier*alać za granice...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów