Wiele osób cierpi na wszystkie choroby świata, z wyjątkiem jednej. Której? Sprawdź w najnowszym odcinku!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest coś za co warto postawić piwko. Przy okazji człowiek się czegoś dowie
Jedyny portal, który sie reklamuje i jest warty uwagi
Mnie lekarz, mając wszystkie ksiązkowe objawy nadczynności tarczycy, wmawiał przez 3 miesiące, że mam nerwicę i jestem hipochondrykiem, bo skoro podstawowa morfologia wyszła okej, to "jest się zdrowym". Konowały jebane, prawie się przekręciłam w wieku 21 lat, miałam tak obciążone serce. Banda debili niedouczonych, na zasadzie "wez spierdalaj".
@Up, a weź kurwa idź do kuchni, a nie się żalisz, bo mamy to w dupie, a po drugie każdy ma prawo do błędu.
@up po 1 zamknij pysk i daj jej skonczyc po 2 spierdalaj
Hacerking napisał/a:
@Up, a weź kurwa idź do kuchni, a nie się żalisz, bo mamy to w dupie, a po drugie każdy ma prawo do błędu.
Już mamy pierwszy przykład hipo, wkurw na byle co.
@Hacerking weź nie spinaj tak pośladów...
czy ja dobrze widzę ... on pociął się po ręku i zrobił opatrunek jak po ranie postrzałowej
Zajebiście przyjemnie Polimatów się słucha, aż miło trochę wiedzy przyswoić
DisH0noreD napisał/a:
@up po 1 zamknij pysk i daj jej skonczyc po 2 spierdalaj
I tak nie poruchasz więc się nie staraj
Hacerking napisał/a:
Każdy ma prawo do błędu? A niewykrycie cukru na poziomie 400 u rocznego dziecka (znam taki przypadek, wykryli dopiero po prywatnej wizycie) nazwałbyś błędem czy zwykłą ignorancją lekarzy?
Aż mi się srać zachciało.
Spoko ciekawi mnie czy jak będzie gadał na jakiś temat społeczny (np czegoś związanego z seksem) to czy będzie podczas bzybzy gadał również z taką dykcją i "wołoszańskością"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów