Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
katusze, leczenie tak z 2 tyg., katusze przez ojca dziecka, leczenie 2 tyg., wpuszczenie do celi z jakimiś zwyrolami (długość pobytu w tej celi zależna od tego jak dlugo wytrzyma)
Mylne jest stwierdzenie że się czegoś nauczy bo jutro znów będzie musiał ukraść coś aby przeżyć. Niech te skurwysyny które przepierdalają publiczne pieniądze na wojny, własne zachcianki czy sponsorowanie isis zaczną pomagać ludzkości...
Świat jest skurwiałym miejscem, kto mówi jak jest leży 2 metry pod piachem...
Czekam na analizę Janlewa ;]
Całą Twoją wypowiedź skomentuję jednym zdaniem:
- Nikt, nigdy nie twierdził, że życie jest sprawiedliwe.
On będzie teraz kojarzył fakty w ten sposób: dostał bo go przyłapali, więc musi wykombinować sposób żeby go nie przyłapano, to ominie go bicie. Dalej będzie próbował kraść ale będzie bardziej ostrożny, żeby nie spotkała go kara.
Dziecku trzeba wytłumaczyć co jest złe a co nie. Jak to zrozumie i dalej będzie postępował źle, to należy go ukarać, ale bicie dziecka które nie wie o chuj chodzi to jest zwykłe maltretowanie - bo ono nie wie za co dostaje.
Najgorsze jest to że rządy światowe dopuszczają do skrajnej biedy w wielu krajach na świecie. Ogranizacja clintonów po trzęsieniu na haitii chuja tam zrobiła, większe rybki zarobiły na krzywdzie ludzi a wyspa została w rozsypce. Mówię to tylko dlatego aby pokazać że ci ludzie są zmuszani do kradzieży. Gdybyście kurwa mieli umrzeć z głodu to też byście kradli. Może życie was nie sponiewierało tak jak ludzi żyjących w takim gównie. Nigdy nie musiałem żebrać i kraść, zawsze miałem co zjeść i jedynie mogę się domyślać jakie decyzje muszą podejmować ludzie którzy kradną. Przecież to jest kurwa dziecko, jego wina że mieszka w takich warunkach ( widać po filmie że nędza... )
Mylne jest stwierdzenie że się czegoś nauczy bo jutro znów będzie musiał ukraść coś aby przeżyć. Niech te skurwysyny które przepierdalają publiczne pieniądze na wojny, własne zachcianki czy sponsorowanie isis zaczną pomagać ludzkości...
Świat jest skurwiałym miejscem, kto mówi jak jest leży 2 metry pod piachem...
Koleś ojebał mi firmę, pokradł szlifirki, wybebeszył transformator, przedłużacze, przewody masowe od spawarek, transformator z wypalarki plazmowej wyjebał, na czatach stała jego dupa z małym dzieckiem, wszystko zarejestrowały kamery, typa posadzili, typiarę posadzili, dziecko, nie wiem czy do jakiegoś ośrodka czy zutylizowali.
Początkowo miałem problem, właśnie z tym dzieckiem, bo pewnie będzie miało przejebane. Rozmawiałem z prokuratorem i co? ta parka miała kilkanaście podobnych akcji, z czego z kilku właśnie ze względu na dziecko się wywinęli.
Myślisz, że kradli na chleb? Z biedy? Kradli, bo to jebane odpady społeczne, najgorsze śmiecie i patologia i zakały.
Tak zostałem oskarżycielem posiłkowym i zrobiłem wszystko, żeby ich posadzili.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów