📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ma ktoś link do drugiej części z rolą główną matki
VanishingPoint napisał/a:
Amazonia płonie! Płuca planety. Apokalipsa zbliża się wielkimi krokami lecz my tego nie dostrzegamy.
Do tego tęczowa dżuma, lewacka zaraza, feministyczna gangrena. Armagedon jest blisko
WyTATUuje sobie nogi i nie będzie śladu...
Długa ta gra wstępna. Tak to jest jak się ogląda pisiąt twarzy Greya.
dziennie sadzonych jest pierdylion drzew. pluca sruca - karczowanych sa tysiace hektarow a w ich miejsce tyle samo sie sadzi - zeby pozniej moc wycinac. To nie jest wegiel czy ropa, ze wykopiesz i nima. Takie perpetum mobile - sadzisz i karczujesz, potem wracasz do tego co uroslo i karczujesz...
Dobre. Nie wiem jak Wy ale ja przy tym doszedłem
Sadistic.pl w skrócie :
Katowanie Dziecka - Admini i Moderatorzy OK
Katowanie zwierząt - Admini i Moderatorzy NIE OK..
Logika kurwa.... sadola
Katowanie Dziecka - Admini i Moderatorzy OK
Katowanie zwierząt - Admini i Moderatorzy NIE OK..
Logika kurwa.... sadola
~Velture napisał/a:
Można się tysięczny raz rozpisywać o tym więc z innej beczki jebnę.
Po chuj ci zwyrodnialcy jak katują swoje dzieci to biorą i nagrywają własne wyczyny? Później to oglądają? Pokazują znajomym? Odpalają swoim dzieciom aby pokazać im? No po co to nagrywają a później jeszcze do neta takie nagrania trafiają. Z jednej strony fajnie jak sami na siebie robią dowody bo ułatwia to pracę organów ścigania ale z drugiej strony to jest całkowicie bez sensu.
Często bywa, że suka nagrywa coś takiego, żeby skrzywdzić przycichnie/emocjonalnie byłego partnera, szczególnie w krajach azjatyckich. Innego powodu do tej pory nie słyszałem. Bierze taka kurwa nagrywa i wysyła albo spotyka się z byłym i mu pokazuje.
ZAJEBAL BYM Kazdego doroslego kroty porownuje swoja sile do kilki latka(i) na szubienice z kurwaaaa
Kary cielesne działają tylko w przypadku niewolników. Dziewczynka przez matkę będzie miała najprawdopodobniej rozwaloną przyszłość - tak to działa niestety (no chyba, że jest psychicznie twardą sztuką - nie fizycznie, bo z tym każdy sobie w końcu poradzi).
Skończcie pierdzielić. Rośnie nam super sadolowa dziewczynka, która będzie lubiła ostre rżnięcie. Marzenie każdej matki.
Skończcie pierdzielić. Rośnie nam super sadolowa dziewczynka, która będzie lubiła ostre rżnięcie. Marzenie każdej matki.
Spokojnie Sadole, spokojnie. młoda podrośnie, starzy staną się słabsi i wtedy się odegra
To brzmi jakby jej uczyła jakiegoś wiersza na pamięć. Nauka czasem wymaga poświęceń.
Przynudzę. Troszkę interesowałem się tematem wpływu traum z dzieciństwa na dorosłe życie ludzi. Czasami naprawdę wiele staje się jasne, dlaczego ludzie dorośli zachowują się tak , a nie inaczej. Co prawda, nic nie zwalnia nas z używania sumienia ( i nie jest to żydowski wynalazek jak powiedział Adi). Reasumując ludzie bo takich traumach z dzieciństwa (katowanie, ruchanie przez wujka, wiecznie pijany stary) dzielą się na dwie grupy tych co się stają dużymi dziećmi bo nie mieli w miarę beztroskiego ( bo idealnej rodziny nie ma ) dzieciństwa i są totalnie nieporadni ( deprechy, chlanie, ćpanie, fobie, brak asertywności itp.) albo ... co ciekawe na tych co powielają schemat zachowań po starych czy po innych, którzy ich krzywdzili i robią swoim dzieciom innym ludziom to samo i to też jest pojebany mechanizm radzenia sobie z nieprzerobionym strachem. Reasumując: Pewna Żydówka trafiła do obozu jako nastolatka, przeżyła, założyła rodzinę i urodziła córkę. Wiecie jak ją wychowywała ? Ano napierdalała ją gumowym czymś , pluła jej w twarz i wyzywała (sic !) "TY mała żydowska świnio !" i taki był jej mechanizm radzenia sobie ze wspomnieniami związanymi z kuracją, którą jej zapewniła pewna niezbyt delikatna pani kapo z obozu. I ogólnie patrząc na rodzaj ludzki, nie wiem czy Biblia ma rację , że stary, brzydki Szatan nas zepsuł ,czy tak już się zjebaliśmy w tej jaskini bo nas wkurwiały komary wielkości dłoni i śmierdząca dupa starej szamanki i ewolucji w końcu wyjebało korki, to boję się , a nie chciałbym tego bo mam tak jak wy mimo wszystko chęć do życia , że najlepsze co nam się może przydarzyć to jak to wszystko wreszcie pierdolnie. Kurtyna ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów