Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chuj ci zwyrodnialcy jak katują swoje dzieci to biorą i nagrywają własne wyczyny? Później to oglądają? Pokazują znajomym? Odpalają swoim dzieciom aby pokazać im? No po co to nagrywają a później jeszcze do neta takie nagrania trafiają. Z jednej strony fajnie jak sami na siebie robią dowody bo ułatwia to pracę organów ścigania ale z drugiej strony to jest całkowicie bez sensu.
Po chuj ci zwyrodnialcy jak katują swoje dzieci to biorą i nagrywają własne wyczyny?
Żeby na portalu sadistic.pl było co oglądać i się cieszyć.
Bardzo ładnie, niegrzeczne bachory trzeba napierdalać, żeby posłuszeństwo weszło im w krew. Pod koniec filmiku słychać w tle, jak kolejny woła o swoją porcję oklepu.
Żeby na portalu sadistic.pl było co oglądać i się cieszyć.
W twoim przypadku napierdalanie cie w ten pusty leb nie pomoglo wiec po co zabierasz glos.
W twoim przypadku napie**alanie cie w ten pusty leb nie pomoglo wiec po co zabierasz glos.
Do odstrzału z nim
Można się tysięczny raz rozpisywać o tym więc z innej beczki jebnę.
Po chuj ci zwyrodnialcy jak katują swoje dzieci to biorą i nagrywają własne wyczyny? Później to oglądają? Pokazują znajomym? Odpalają swoim dzieciom aby pokazać im? No po co to nagrywają a później jeszcze do neta takie nagrania trafiają. Z jednej strony fajnie jak sami na siebie robią dowody bo ułatwia to pracę organów ścigania ale z drugiej strony to jest całkowicie bez sensu.
Bo to pojeby ich to jara.... A że są robakami to inna kwestia
Bez przesady, ta trzcinka wydaje się wystarczająca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów