Wiem, że nie lubicie osób o tym kolorze skóry ale może was zainteresuje historia tego człowieka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Szkoda człowieka, liczył na lepsze życie, zdobył wykształcenie, ale się nie udało. Moim zdaniem jeśli ktoś uważa go za obcego to jest głupi. Taki Polak jest lepszy niż ci wszyscy pierdzieleni politycy bez wykształcenia.
On do niczego nie dojdzie bo ma za dobre serce...U nas w kraju żeby się dorobić trzeba być złodziejską kurwa,wtedy jest życie na poziomie
Zapraszam do Anglii. Na własnej skórze można się przekonać w jaki sposób "sortować" ludzi
Szkoda chłopa. Leci piwko. Ja rozumiem żeby jeździć po jebanych cyganach albo ciapatych, a to dlatego bo faktycznie problem z nimi jest duży i może to doprowadzić do poważnych kłopotów. Kurwy na za wiele sobie pozwalają, nie pracują, kradną i ruchają kozy. Taką nienawiść rozumiem, ale kurwa uczciwego człowieka tyrać, który faktycznie chciał tu uczciwie zarobić, nikomu w tym nie przeszkadzając. Nie jestem jakimś pojebanym tolerancyjną ciotą tylko próbuje przez to powiedzieć, że murzyni to jest nic w porównaniu z wyżej wymienionymi nacjami.
szkoda faceta.. Mgr Inż i mieszka na ulicy. Gdybyście każdego bezdomnego spytali to co 10 miałby wysokie wykształcenie ale im w życiu nie wyszło.. naprawde szkoda..
Ten człowiek jest sto razy ponad wami pierdolone rasistowskie gimbusy
przetrwał radził sobie jak mógł zmieniał stany studiował w polsce aż go życie dojebało.
A wy co ?
Siedzicie ciepło przy jebanym monitorku i tylko wszystko opierdalacie jak wam to wszystko nie pasuje
ale przyjdzie na was czas.
przetrwał radził sobie jak mógł zmieniał stany studiował w polsce aż go życie dojebało.
A wy co ?
Siedzicie ciepło przy jebanym monitorku i tylko wszystko opierdalacie jak wam to wszystko nie pasuje
ale przyjdzie na was czas.
jak mu mozna pomóc ?
tylko kutasy i penery mają coś do czarnych .
A przpraszam co ma kolor skóry do lubienia ?
Znasz tego szłowieka albo innego czarnego bo znam paru bardzo fajni ludzie tacy sami jak my a często lepsi
tylko kutasy i penery mają coś do czarnych .
Jak to powiedział mój nauczyciel fizyki, w Polsce teraz poziom magistra daje dużo, ale jeśli zrobisz kurs na wózek widłowy...
Magister, inżynier i bezdomny .... ja pierdole
Jebać te studia, za porządną robotę się wezmę ... rowy kopać czy coś :/
Jebać te studia, za porządną robotę się wezmę ... rowy kopać czy coś :/
ha pamiętam jak byłe mały (7lat) to wyleciałem do u.s.a na wakacje i stałem w chińskim sklepie po batona i jakieś czarne mendy wperdoliły sie w kolejkę i zaczeli mnie wyzywać (potem spytałem siostry co to za słowa były) a najśmieszniejsze było to że dostali wpierdol od właściciela sklepu mopem i od tej pory nienawidzę czarnych
Nie wytrzymał psychicznie na stacji benzynowej no kurwa mać.. Nie dość, że go nasze państwo wyszkoliło to później spierdolił za granice, a jak zaczęło go napierdalać to wrócił do Polski. Tak mu kurwa źle to niech wypierdala, widać i tak tu jako bezdomny ma lepiej niż u siebie. Żyd, murzyn, cygan czy polak jak się nie będzie chciało robić to z pustego i salomon nie naleje.
Widać bardzo dobrze mu się żyje na koszt społeczeństwa, ma komputer, zainwestuje w internet i będzie sobie czytał jak to zapierdalacie po 14h dziennie i macie niewiele więcej od niego i po chuj się dalej kształcić po chuj próbować - sory mam depresje. Tacy ludzie powinni dostawać solidnego kopa w dupe to by się ruszyli ale co tam dostaną zasiłek, uciułają na piwko i tak będą sobie przeżywać życie.
Swoją drogą, żeby człowiek się musiał tłumaczyć pod krytyką, że nie jest rasistą jest już kurwa śmieszne, za niedługo dojdzie do tego, ze jak napisze komuś o innym kolorze skóry żeby poszedł do pracy zostane uznany za rasiste.
Widać bardzo dobrze mu się żyje na koszt społeczeństwa, ma komputer, zainwestuje w internet i będzie sobie czytał jak to zapierdalacie po 14h dziennie i macie niewiele więcej od niego i po chuj się dalej kształcić po chuj próbować - sory mam depresje. Tacy ludzie powinni dostawać solidnego kopa w dupe to by się ruszyli ale co tam dostaną zasiłek, uciułają na piwko i tak będą sobie przeżywać życie.
Swoją drogą, żeby człowiek się musiał tłumaczyć pod krytyką, że nie jest rasistą jest już kurwa śmieszne, za niedługo dojdzie do tego, ze jak napisze komuś o innym kolorze skóry żeby poszedł do pracy zostane uznany za rasiste.
Skupiacie się nad złym problemem..
Koleś wpadł w depresję i z tego powodu jest bezdomny. To naprawdę bardzo ciężka przypadłość i rujnuje ona życie.
Tracisz całkowicie kontakt ze światem, wszystko staje się bezsensowne. Szukanie pracy, wstawanie z łóżka, ubieranie się, rozmawianie z kimkolwiek.. i ta cholerna samotność połączona z całkowitym brakiem chęci rozmawiania z kimkolwiek..
Cieszę się, że miałem dobrych przyjaciół, którzy mnie ciągle gdzieś wyciągali, bo skończyłbym bardzo podobnie
Współczuje chłopu.
Koleś wpadł w depresję i z tego powodu jest bezdomny. To naprawdę bardzo ciężka przypadłość i rujnuje ona życie.
Tracisz całkowicie kontakt ze światem, wszystko staje się bezsensowne. Szukanie pracy, wstawanie z łóżka, ubieranie się, rozmawianie z kimkolwiek.. i ta cholerna samotność połączona z całkowitym brakiem chęci rozmawiania z kimkolwiek..
Cieszę się, że miałem dobrych przyjaciół, którzy mnie ciągle gdzieś wyciągali, bo skończyłbym bardzo podobnie
Współczuje chłopu.
bardzo milo sie go sluchalo, szkoda mi kolesia bo zagubiony jest jak cholera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów