📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
DonSalieri, na stronie TVP jakość jest ok, niestety sadistic nie przyjmuje linków z jakością powyżej 240
Ja rozumiem wszystko czasem mozna przycisnac w pedal, czasem mozna sie i najebac jak szpak i wracac do domu w trybie quattro, ale wsiadac za kolko najebanym, tego nie zrozumiem nigdy.
Policja pełna kulturka, jeszcze Pani podziękowali za właściwą postawę przy próbie powstrzymania od "ucieczki"
Ten co prowadzi program też ma nieźle pomieszane w głowie. Obejrzyjcie jak się rowerzystów czepia. To jest śmieszne co on robi w swoich programach. A karać powinno się tych co wsiedli jako pasażer i kierowali identycznie.
A tata Marcina powiedział że to nie on jechał.
Ja: Bo to pojebane...
Kurwa, Wzgórza Krzesławickie, Kraków. Na tych światłach zawsze włączam się do ruchu jadąc rowerem. Chuj mnie obchodzi jak zarabia na życie. Pił, to niech kurwa siedzi w domu na łańcuchu potencjalny morderca pierdolony. Za kratki i zdjęcia do gazet.
A kto go broni to niech się zastanowi jakby się poczuł, gdyby mu taki pijany skurwysyn zabił żonę albo dziecko na przejściu dla pieszych. Idioci! I niech gimbaza zamknie ryj.
A kto go broni to niech się zastanowi jakby się poczuł, gdyby mu taki pijany skurwysyn zabił żonę albo dziecko na przejściu dla pieszych. Idioci! I niech gimbaza zamknie ryj.
Nie dziwie się synowi tego kolesia, że nawet nie próbował wyciągać ojca z opresji.
Widocznie miał już dość jego pijaństwa i być może awantur w domu.
Chciał dać staremu nauczkę. Widać było, w jaki sposób ojciec go traktował.
I tak chuja mu zrobią. Dostanie zawiasy i straci prawko na czas określony. Tak jest w 99% przypadków.
Gówno się nauczy. Będzie dalej chlał, tylko autem nie jeździł. Po 4 latach zda prawko, i dalej będzie robił to samo. Niestety, znam taki przypadek osobiście.
Dla mnie kierowanie po pijaku powinno być traktowane jako spowodowanie zagrożenia mogącego doprowadzić do katastrofy w ruchu lądowym.
Bezwzględny zakaz prowadzenia samochodu do końca życia, kara prac społecznych w wymiarze kilku tysięcy godzin i oczywiście grzywna - spłacana przez lata.
Co miesiąc by sobie kurwa przypominał, dlaczego nie należy jeździć po pijaku. Układając bruk w słoneczku, lub podcierając dupy na oddziale geriatrii.
Miałeś mózg żeby pić? Teraz miej mózg, żeby za to odpowiadać.
Widocznie miał już dość jego pijaństwa i być może awantur w domu.
Chciał dać staremu nauczkę. Widać było, w jaki sposób ojciec go traktował.
I tak chuja mu zrobią. Dostanie zawiasy i straci prawko na czas określony. Tak jest w 99% przypadków.
Gówno się nauczy. Będzie dalej chlał, tylko autem nie jeździł. Po 4 latach zda prawko, i dalej będzie robił to samo. Niestety, znam taki przypadek osobiście.
Dla mnie kierowanie po pijaku powinno być traktowane jako spowodowanie zagrożenia mogącego doprowadzić do katastrofy w ruchu lądowym.
Bezwzględny zakaz prowadzenia samochodu do końca życia, kara prac społecznych w wymiarze kilku tysięcy godzin i oczywiście grzywna - spłacana przez lata.
Co miesiąc by sobie kurwa przypominał, dlaczego nie należy jeździć po pijaku. Układając bruk w słoneczku, lub podcierając dupy na oddziale geriatrii.
Miałeś mózg żeby pić? Teraz miej mózg, żeby za to odpowiadać.
Alpot napisał/a:
@kaspersky16
Oczywiście, niech synek ściemnia. Nawet jakby ktoś w to uwierzył przy świadkach, to ojcu się zbiera za udostępnienie samochodu. Błyskotliwością tego pomysłu w tej sytuacji można by było słońce zawstydzić.
500 zł mandatu za udostepnienie auta, a dla marcinka 500 za jazde bez lejcy
Nie wiem co ludzią siedzi w głowie zasiadając pod taką dawką alkoholu za kierownice. Ojciec raz wsiadł to miał 2.7 promila na szczęście nikomu krzywdy nie zrobił i dojechał do domu tylko że gdy podjechał pod brame otworzył drzwi w aucie i zaliczył gwoździa na kierownicy, szkoda że zatamował całą droge. Śkończyło sie na jakoś ponad 2 tyś kolegium i 5 lat bez prawka. To co napisałem nie zmienia faktu, że jestem zdania iż kara nie była adekwatna. Prawo musi być bardziej surowe wobec nietrzeźwych kierowców. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów