📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Żółw to akurat rarytas, a zupa żółwiowa to legendarne polskie danie
Tylko tej zupy nie robi się z żółwia...
Teraz jestem przekonany o tym, że chinole to chore pojeby i zwierzęta. Jeśli taka zjebana gruba chinka jest zdolna wpierdolić gotowanego żółwia z wnetrznosciami, to tym bardziej zdolni byliby wymordować pół świata.
Ciekaw jestem ich reakcji na jedzenie kaszy z krwią świni w skórce ze świńskiego jelita. Jeden desant z kaszanki na grupkę ISIS i ich nie ma.
pierdolone żółte małpy, żrą jakieś gówna, a potem człowiek nie może przez miesiąc dupy sobie podetrzeć
Tam to strach psa przed sklepem zostawić, bo zapierdzielą i utłuką na chiński rosół.
Swoją drogą ciekawe jak smakuje pies.
Wpierdzieliłbym sobie kiedyś jakiegoś tak na spróbowanie, najlepiej jakiegoś wyglądającego smacznie i słodko jak golden retriver, albo jakiś spaniel.
Albo mopsa nadzianego w całości na pręt i upieczonego na rożnie z jabłkiem w pysku.
Swoją drogą ciekawe jak smakuje pies.
Wpierdzieliłbym sobie kiedyś jakiegoś tak na spróbowanie, najlepiej jakiegoś wyglądającego smacznie i słodko jak golden retriver, albo jakiś spaniel.
Albo mopsa nadzianego w całości na pręt i upieczonego na rożnie z jabłkiem w pysku.
janlew napisał/a:
Żółw to akurat rarytas, a zupa żółwiowa to legendarne polskie danie. Z chęcią zjadłbym żółwika, tylko jak człowiek, a nie jak pierdolony morświn.
tylko że "legendarna polska zupa żółwiowa" nie ma nic wspólnego z żółwiami,radzę się więc trochę doszkolić,zamiast pierdolić
czy tylko mnie wkurwia ich ćlapanie i mlaskanie? Kurwa jakby nigdy jedzenia nie jedli
Gdyby nie polaczenie kontynentalne i kontakt z Wedrujacymi na wschod Grekami, Persami i Rosjanami, oni tam dalej by mieszkali na drzewach. Cale ich zycie to malpowanie czegos co wymyslily ludy Europejskie.
Czyli z dupy do ust nie byłoby dla niej większym problemem?
Adae napisał/a:
Gdyby nie polaczenie kontynentalne i kontakt z Wedrujacymi na wschod Grekami, Persami i Rosjanami, oni tam dalej by mieszkali na drzewach. Cale ich zycie to malpowanie czegos co wymyslily ludy Europejskie.
europejskie* geniuszu.
Oni tak żrą. Mkaskają bekają pierdzą wszystko naraz. Normalny człowiek przy jedzacym chińczyku soe wyrzyga od samych odglosów.
O co chodzi z tą modą nagrywania w trakcie jedzenia ?
Oni to by kurwa gówno zjedli jesli by chodziło ,
a jak będziewielki głód u nich to i nas wpierdolą.
a jak będziewielki głód u nich to i nas wpierdolą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów