📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedzą za?? Wpierdala jak prosiak
Zupełnie jak teściowa na wigilii
Zupełnie jak teściowa na wigilii
Oni to by kurwa gówno zjedli jesli by chodziło ,
KEMALINSKI napisał/a:
Oni to by kurwa gówno zjedli jesli by chodziło ,
Żółw to akurat rarytas, a zupa żółwiowa to legendarne polskie danie. Z chęcią zjadłbym żółwika, tylko jak człowiek, a nie jak pierdolony morświn.
Kurwa gruba świnia wpierdala te żółwie jakby miały jej spierdolić. Aż mnie na wymioty wzięło
Jebać zółtą kurwę. Żółwie są zajebiste ale jako towarzystwo, a nie kurwa jako jedzenie.
Nienawidze tej skurwiałej, wpierdalającej sięwszędzie żółtej zarazy.
Nienawidze tej skurwiałej, wpierdalającej sięwszędzie żółtej zarazy.
Prawie jak "Kate Yup", chociaż ta gruba landara do Kate, to jak przedszkolak do gromowca.
.
Tak wiem pisze komentarze, nic nie wrzucam, ale może kiedyś się naćwokam i prześle swoje własne "uszkodzenia" i sznyty
.
Tak wiem pisze komentarze, nic nie wrzucam, ale może kiedyś się naćwokam i prześle swoje własne "uszkodzenia" i sznyty
Tłuściutka . pewnie mukbang od roku albo dwóch.
Widać w Chinach wrócili do normalności po koronawirusie. Toć za chwilę ktoś wrzuci chinkę opierdalającą danie z nietoperzy
tam to wszystko wpierdolą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów