📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oni to by kurwa gówno zjedli jesli by chodziło ,
KEMALINSKI napisał/a:
Oni to by kurwa gówno zjedli jesli by chodziło ,
Żółw to akurat rarytas, a zupa żółwiowa to legendarne polskie danie. Z chęcią zjadłbym żółwika, tylko jak człowiek, a nie jak pierdolony morświn.
Kurwa gruba świnia wpierdala te żółwie jakby miały jej spierdolić. Aż mnie na wymioty wzięło
Jebać zółtą kurwę. Żółwie są zajebiste ale jako towarzystwo, a nie kurwa jako jedzenie.
Nienawidze tej skurwiałej, wpierdalającej sięwszędzie żółtej zarazy.
Nienawidze tej skurwiałej, wpierdalającej sięwszędzie żółtej zarazy.
Prawie jak "Kate Yup", chociaż ta gruba landara do Kate, to jak przedszkolak do gromowca.
.
Tak wiem pisze komentarze, nic nie wrzucam, ale może kiedyś się naćwokam i prześle swoje własne "uszkodzenia" i sznyty
.
Tak wiem pisze komentarze, nic nie wrzucam, ale może kiedyś się naćwokam i prześle swoje własne "uszkodzenia" i sznyty
Ja pierdolę.....
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
tam to wszystko wpierdolą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów