18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
denardes 2013-02-17, 20:49 42
zaraz zacznie się pierdolenie i hejtowanie mańka jak zwykle, dlatego z góry chuj wam wielki w dupe, nie podoba się nie oglądać i nie komentować.
Zgłoś
nw4d 2013-02-17, 20:50 15
Ciekawy odcinek warty obejrzenia.
Zgłoś
Pater patriae 2013-02-17, 21:04 1
nw4d napisał/a:

Ciekawy odcinek warty obejrzenia.

Posty sobie nabijasz w temacie, czy co?

Co do odcinka, to chyba każdy już wie, że z jedzeniem ze sklepów trzeba uważać, najlepiej trochę poszukać i kupować mięso, czy jajka od rolnika (droższe, ale przynajmniej to jest MIĘSO), warzywa i owoce na jakichś bazarach (wystarczy porównać smak takiego pomidora ze sklepu z tym z ogródka), samemu próbować zrobić dżemy, czy soki, itd.

Może i więcej pierdolenia z tym wszystkim, ale na dłuższą metę się pewnie opłaci, bo jestem przekonany, że jedzenie tego całego gówna ze sklepów jakoś wpłynie jednak na zdrowie, a wtedy będzie dużo pierdolenia po szpitalach i aptekach.

U nas jeszcze nie jest tak źle jak na zachodzie, gdzie taki proceder trwa już od kilkudziesięciu lat (każdy obcokrajowiec chwali naszą żywność), ale z roku na rok jest gorzej.
Zgłoś
Preeezes 2013-02-17, 21:06 1
Żadna mi nowość. Na pewno ludzie mieszkający na wsi zdrowiej się odżywiają niż Ci wielcy miastowi co się naśmiewają z "wieśniaków" Sam często jeżdżę do babci na wsi i nie da sie porównać masła czy mleka sklepowego do tego swojskiego Chuj tam ,że tłuste. Ktoś powie tłuszcz nie zdrowy a czy chemia w tym gównie zdrowsza ?
Zgłoś
nw4d 2013-02-17, 21:06 20
Pater patriae napisał/a:

Posty sobie nabijasz w temacie, czy co?

Co do odcinka, to chyba każdy już wie, że z jedzeniem ze sklepów trzeba uważać, najlepiej trochę poszukać i kupować mięso, czy jajka od rolnika (droższe, ale przynajmniej to jest MIĘSO), warzywa i owoce na jakichś bazarach (wystarczy porównać smak takiego pomidora ze sklepu z tym z ogródka), samemu próbować zrobić dżemy, czy soki, itd.

Może i więcej pierdolenia z tym wszystkim, ale na dłuższą metę się pewnie opłaci, bo jestem przekonany, że jedzenie tego całego gówna ze sklepów jakoś wpłynie jednak na zdrowie, a wtedy będzie dużo pierdolenia po szpitalach i aptekach.

U nas jeszcze nie jest tak źle jak na zachodzie, gdzie taki proceder trwa już od kilkudziesięciu lat (każdy obcokrajowiec chwali naszą żywność), ale z roku na rok jest gorzej.

Piwa sobie nabijasz w temacie czy co?
Zgłoś
Stoho 2013-02-17, 21:07 4
Piwo za uświadamianie społeczeństwa na jak wielkim polu jest robione w CHUJA
Zgłoś
Barejski 2013-02-17, 21:09
Pater patriae napisał/a:

No, ostatnio się przekonałem o naszej cudownej żywności właśnie na zachodzie.
Parówki (kiełbaski?), Nasze pyszne ("DOBRE BO NA POLSKIM GÓWNIE PĘDZONE, BLURGHFLURGH") Sokołowa - 25% zawartości mięsa. Dla porównania NAJTAŃSZE parówki z Lidla - 87% mięsa.
Podsumowując: DOBRE BO POLSKIE.
Zgłoś
Pater patriae 2013-02-17, 21:23
nw4d, nie mogłeś tej swojej informacji napisać w opisie tematu? Tak się na te "piwa" łasisz?
Zgłoś
lehulehu 2013-02-17, 21:26
dawac te browary jak wam sie nie podoba!
Zgłoś
-57- 2013-02-17, 21:28 2
po prostu wpierdalamy atrapy żarcia ...
Zgłoś
Inoquez 2013-02-17, 21:33
niech nie pierdoli tyle tylko kupi krowe i świnie i bedzie miał w 100% świeże i naturalne osrołek
Zgłoś
A................h 2013-02-17, 21:36
Ameryki kolega AdBuster nie odkrył.

Każdy, komu zależy na kupowaniu dobrej jakości produktów (nie, nie premium, tylko nie nasączonych chemią właśnie) automatycznie sprawdza etykietę i jest już nawet po samym wyglądzie produktu w stanie określić co może znajdować się w środku i wie, czego od razu unikać.
Nie wiem jak można pomylić kotlety prosto z probówki i w kolorowym opakowaniu ze zwykłymi kotletami z mięsa do przygotowania a'la babcine Swoją drogą, jakość mięsa w marketach to również ogromna masakra. Nie mówiąc o sposobach jego pozyskiwania i traktowaniu zwierząt hodowlanych, ale to temat na inny temat...

Soki i napoje to też temat typu kolorowa rzeka. Wszystko teraz jest jak najbardziej naciągane. A napojów bardzo nie warto pić.

Idea słuszna. Warto nie dawać się wrabiać przez markety, a o to coraz trudniej.

Numer z Vitamin Shot'em widziałem już w innym filmiku.

Powodzenia wszystkim wybierającym się na zakupy
Zgłoś
MisioIgliwiec 2013-02-17, 21:38
Wystarczy pójść do Biedronki i spróbować niektórych 'potraw'. Byłoby materiału na kilkadziesiąt odcinków.
Zgłoś
Mizantrop 2013-02-17, 21:38 3
Żyjemy w kraju, w którym w czasie powodzi piekarze potrafią dojebać cenę 20pln za bochenek chleba, gdzie ludzie oczerniają JPII, a sądy wydają adresy zamieszkania świadków w procesach nie jest więc niczym dziwnym, że producenci jedzenia robią ludzi w chuja i dorabiają się na niewiedzy klientów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem