📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Profesjonalna pomoc pod koniec filmiku robi wrażenie.
Profesjonalna pomoc pod koniec filmiku robi wrażenie.
Gdybyś nie był osłem to byś wiedział, że to praktycznie jedyna i najlepsza rzecz którą mógł zrobić.
Rękoczyn Heimlicha
Teraz ładnie przeproś jedynego, który coś zrobił kiedy inni tylko się gapili. I zrobił to w miarę prawidłowo.
Pomyślała że jak daje rade brać całego murzyńskiego penisa do japy to i da radę z czarną babeczką. ZONK SUKO!!
Nie w tą dziurę poleciało.
Ktoś wie co było dalej?
Ktoś wie co było dalej?
el_kadafi jesteś pewien, że to jedyne co mógł zrobić w tej sytuacji?
el_kadafi napisał/a:
Gdybyś nie był osłem to byś wiedział, że to praktycznie jedyna i najlepsza rzecz którą mógł zrobić.
Rękoczyn Heimlicha
Teraz ładnie przeproś jedynego, który coś zrobił kiedy inni tylko się gapili. I zrobił to w miarę prawidłowo.
Rekoczyn Heimlicha stosuje się,gdy zadławienie jest następstwem połknięcia jakiegoś ciała stałego,w przypadku masy ciasteczkowej,lepiej sprawdziłoby się zwykłe klepnięcie w plecy by "odkleić" od krtani/przełyku kleistą substancję. Gdybyś nie pozjadał wszystkich rozumów domyśliłbyś się tego. Dodatkowo rękoczyn po naciśnięciu na przeponę odbiera resztki powietrza z płuc poszkodowanego,wiec jeśli nie jest w 100% skuteczny to nwet jeszcze bardziej może zaszkodzić.
Jakaś laska krzyczy że się dławi i nic nie robi. Co ta zazdrość robi z ludźmi
"call 991" Po karetke dzwonić bo ciastka 3 zjadła
wali póki ciepła...
Był taki film co typek w ten właśnie sposób ruchał babkę udając że okazuje pierwszą pomoc. Kojarzy ktoś ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów