📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gossow napisał/a:
Zaraz się zacznie: "jaranie się japonią to pedalstwo"
Ale to przecież prawda.
Przypomina mi to odcinek kiepskich, w którym ferdas, w audycji radiowej w swojej stacji ŁanTuSri rfm, podaje przepis na herbatę i wsadza Boczkowi do mordy torebkę z herbą, po czym zalewa ją wrzątkiem... Hoohoo XD
Sothoth napisał/a:
Ale to przecież prawda.
spróbowałbyś powiedzieć to samurajom.. pocieli by cię na tyle części, że byś się zesrał
o ile miałbyś jeszcze czym
pozytywna reklama,moze dzieciaki zamiast wciagac jebanych dopalaczy beda walic zupki^^
@fakeit
rzeczywiscie, dzisiejsza Japonia ma wiele wspolnego z samurajami. Ten gosciu na filmiku tez pewnie jest samurajem
rzeczywiscie, dzisiejsza Japonia ma wiele wspolnego z samurajami. Ten gosciu na filmiku tez pewnie jest samurajem
Sothoth napisał/a:
@fakeit
jeśli ktoś mówi "Jaranie się Japonią to pedalstwo" to ma raczej na myśli całą kulturę tego kraju- historie, zabytki, a także krajobrazy, a nie tylko chujowe anime. I tu wychodzi ograniczenie umysłowe takich osób jak ty, czy też kolegi wyżej.
Ja wam przetlumacze jak nie zalapaliscie, bo za szybko mowil:
"Kupcie chinska zupke, kupcie, kupcie. Chinska zupka w Japonii rzadzi. Niech zapierdalaja robic chinskie zupki skosne pizdy, Japonia rzadzi, Japonia to my. Koooooooooooochaj sie z kobietami". Taki wlasnie jest tekst tej reklamy w przetlumaczeniu na polski. Mnie nie pytajcie, ja tylko tlumacze.
"Kupcie chinska zupke, kupcie, kupcie. Chinska zupka w Japonii rzadzi. Niech zapierdalaja robic chinskie zupki skosne pizdy, Japonia rzadzi, Japonia to my. Koooooooooooochaj sie z kobietami". Taki wlasnie jest tekst tej reklamy w przetlumaczeniu na polski. Mnie nie pytajcie, ja tylko tlumacze.
@fakeit
Odpisze Tobie, chociaz nie zwyklem dyskutowac z ludzmi, ktorzy stosuja wycieczki personalne zamiast argumetnow.
zobacz do czago ta Japonia doszla ze swoimi zabytkami, kultura itp. Masz przyklad na filmiku powyzej. Kazdy kraj ma swoje zabytki, historie, kulture, ale malo ktorym krajem ludzie sie jaraja tak jak Japonia. I malo czym sie jaraja poza teleturniejami, anime itp. wniosek zostal juz przedstawiony powyzej.
Odpisze Tobie, chociaz nie zwyklem dyskutowac z ludzmi, ktorzy stosuja wycieczki personalne zamiast argumetnow.
zobacz do czago ta Japonia doszla ze swoimi zabytkami, kultura itp. Masz przyklad na filmiku powyzej. Kazdy kraj ma swoje zabytki, historie, kulture, ale malo ktorym krajem ludzie sie jaraja tak jak Japonia. I malo czym sie jaraja poza teleturniejami, anime itp. wniosek zostal juz przedstawiony powyzej.
ScrappyCoco napisał/a:
Przypomina mi to odcinek kiepskich, w którym ferdas, w audycji radiowej w swojej stacji ŁanTuSri rfm, podaje przepis na herbatę i wsadza Boczkowi do mordy torebkę z herbą, po czym zalewa ją wrzątkiem... Hoohoo XD
Trenuj pamięć, bo on wtedy kawę robił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów