Taki filmik z Workuty, miasta węgla i więzień.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Taki filmik z Workuty, miasta węgla i więzień.
Hm;ale przynajmniej nikt im nie każe kopalni zamykać!I to takiej,która istnieje od ponad 100 lat i nigdy nikomu nie przeszkadzała!Szacun!
Caanonierka napisał/a:
Hm;ale przynajmniej nikt im nie każe kopalni zamykać!I to takiej,która istnieje od ponad 100 lat i nigdy nikomu nie przeszkadzała!Szacun!
Nowy premier obiecał, że nie zamknie, a u niego dwa razy obiecać to jak raz zrobić
Teraz sobie poczytam jak usprawiedliwiają go frajerzy
turor napisał/a:
Nowy premier obiecał, że nie zamknie, a u niego dwa razy obiecać to jak raz zrobić
Teraz sobie poczytam jak usprawiedliwiają go frajerzy
Nie usprawiedliwiam więc frajerem wg Ciebie nie jestem. Jedynie pochwalam, będę się z tego cieszył, będę dumny z takiego premiera, ale nie usprawiedliwiam bo szkoda mi czasu, i tak nie zrozumiesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów