impreza u mnie w domu XD zakonczyla sie jak zakonczyla XD polecam XD sorka za jakość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Macia016, za mało iks de, kurwa.
Macia016 napisał/a:
impreza u mnie w domu XD zakonczyla sie jak zakonczyla XD polecam XD sorka za jakość
zapomniałeś o iksde po "sorka za jakość"
Tak to jest jak się pije ze skurwielami, którzy zamiast zrozumieć, że jesteś najebany i zostawić cię w spokoju to leją cie po mordzie. Pić to trzeba umieć i nie wolno pić z byle kim.
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD mam nadzieje ze wystarczy. Ludomir przez 5 godzin rozumieliśmy ze jest najebany ale są pewne granice pora wstać i jechać do domu a ze drugi chciał już jechać , wyszło jak wyszło. na Youtube jest cały filmik trwa 17 min jak się komuś chce oglądać "Wielki Zgon"
ja pierdole, patologia. maly fika lysy placze. flaszka na 15 i wszyscy najebani. nie no melanz jak ta lala
ehh haters gonna hate. hmm 2pack flaszka na 15 wiesz coś o tym, to widzę ze ciekawe imprezy u ciebie.
juz juz bo ci pryszcze wyskocza
z tego co ja widze to jednak u ciebie
iks de
z tego co ja widze to jednak u ciebie
Macia016 napisał/a:
impreza u mnie w domu XD
iks de
no no żeby tobie nie wyskoczyły no u mnie, ale ty napisałeś ze flaszka na 15 wiec musisz wiedzieć jak to jest jak się wypije flaszkę na 15, pewnie praktyka u ciebie co? ehh pryszcze wielki dorosły się znalazł. nie piekl sie tak STARY zaszkodzi ci to na starość BTW Kryzys wieku średniego ??
Tylu was tam było i nie mogliście tego najebanego w trzy dupy odstawić do chaty? Kurwa, alkohol jest dla ludzi a nie dla człekokształtnych. Zachowaliście się jak ostatnie chuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów