tak się wozi drewno z z lasu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mi się wydaje czy krzyczy "kradniemyyyyy" ?
I weź tu kurwa wieśniakom nowe drogi buduj.....gdzie sens ,gdzie logika?
@up - sądząc po zegarach i kierownicy, jest to Ursus C-355, ze zmienionymi już kilkoma detalami, na nowsze z modelu C-360.
@@up-a dokładnie URSUS C-355M, piwo za bystre oko i znajomość techniki z lat 80tych;D
Taka wiocha , że aż psy dupą wodę wsysają
Jednak wieś to wieś i jak to mawia mój były kolega: co sie martwisz co się smucisz - ze wsi jesteś na wieś wrócisz.
Ale mu ten naszyjnik dzwoni. Japierdole
e tam nie znacie sie to nowe bmw m5 idealne do orania pola i ciagniecia drzewa z lasu
ja się dziwię, że taki traktorek takie drzewsko uciągnął. Dobra ta machina
Eee tam kurwa, wsioki i tyle, ciągną drzewo, a nie okrzesali z gałęzi, więc zrobili tylko syf na drodze, w dodatku mongolstwo nie pomyślało, żeby podzielić to na pół albo na 3 części, żeby było krótsze i dało się manewrować... ciekawe co by idioci zrobili gdyby musieli się z jakimś samochodem minąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów