📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość zachował się całkiem, a ona powinna mieć chyba mniejszy kask, albo go zapinać ...
Hipotetyczna sytuacja.Jadę sobie autem,mróz jak skurwensyn i do tego oblodzona droga.Co mi szkodzi, że pojadę 70 km/h ??To samo się tyczy tej sytuacji na filmiku.Leje jak skurwensyn, wody od chuja, oponki cienkie w motórze, co się stanie jak pojadę 70km/h ??
@ esent
Szersza opona pogarsza szybszą jazdę po mokrej nawierzchni ponieważ utrudnia usunięcie z pod niej wody na boki (co powoduje aquaplaning), tu bardziej chodzi o nieodprowadzanie wody z pod nawet tak dosyć wąskiej opony z powodu braku takowego bieżnika.
Szersza opona pogarsza szybszą jazdę po mokrej nawierzchni ponieważ utrudnia usunięcie z pod niej wody na boki (co powoduje aquaplaning), tu bardziej chodzi o nieodprowadzanie wody z pod nawet tak dosyć wąskiej opony z powodu braku takowego bieżnika.
dupeczka ma na kasku napis shark, moze lubi plywac
Nie za młode to na motor? Przez kask w sumie ciężko ocenić, ale wygląda mi to bardziej na 14 lat, niż na 18.
Justynka99 napisał/a:
Nie za młode to na motor? Przez kask w sumie ciężko ocenić, ale wygląda mi to bardziej na 14 lat, niż na 18.
Skośnookie laski są drobne i bardzo często wyglądają z twarzy na dużo młodsze niż są. Kiedyś kumpel pokazał mi swoją sąsiadkę skośnooką i zapytał mnie jak myślę ile ma lat, dałem jej 28 a naprawdę miała 46.
żaden chuj się nie zatrzyma, żeby pomóc?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów