📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trochę lipa jak przed tobą jakaś babcia, albo dziecko bo cała zabawa zjebana, tak samo jak na zjeżdżalniach w aquaparkach. [coolstory]Kiedyś na torze, tak się na pełnej prędkości w jakąś ciotę wpierdoliłem, że prawie mu kręgosłup rozjebało. [/coolstory]
a ja myślałem ze nigdy z tego nie da się wypierdolić
Kiedyś w Karpaczu utworzył się korek na środku toru, bo jakaś pizda zjeżdżała wolno i ludzie postanowili zaczekać, żeby sobie zjechał i żeby mieć czysty tor do zapierdalania. Ustawiło się z 5-6 saneczek pod rząd. Miałem nieszczęście być ostatni. Na pełnej piździe wpierdolił się we mnie koleś z dzieckiem - mam w pamięci tylko klatkę tuż przed kolizją i kolejną już jak leżę w poprzek toru kilka metrów dalej.
ciekawe jak często zdarzają się wypadki na czymś takim
Ta w Poznaniu na malcie takie coś jest już od bardzoo dawna ,ale jest słabe. teraz był remont i jest już lepiej. Jechałem jeszcze na takim czymś w Karpaczu i też O.K
No i pomyśleć, że Hard tyle traci przez szczęście takich idiotów :/
Problemy w 2;45, puknięcie pojazdu ziomka 3:10 reszta zjeżdża z górki
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Ta tyś widział HardaPo raz kolejny, mógłby być dobry materiał na harda
to typek mial hamulce i ich nie uzywal O.o?
@up, na to wychodzi
Jechałem - polecam
teraz już nie będzie AŻ TYLE gówna wchodzić na główną
Cały film czekałem na to, że wypierdoli
Na Palenicy w Szczawnicy jest na bank. Krótszy co prawda, ale się nieźle zapierdala
Na Palenicy w Szczawnicy jest na bank. Krótszy co prawda, ale się nieźle zapierdala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów