📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ekscytujący przejazd
Albo ja za mało na sadisticu siedzę albo Wy za dużo
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Albo ja za mało na sadisticu siedzę albo Wy za dużo
Po prostu przegląda się co kilka dni główną i pamięta w większości co było
Ps
z tagami to nie zaszalałeś... błędy + brak polskich znaków..
Ok, będzie lepiej
3:20 akcja
Kaprys napisał/a:
@okar Yhy, co kilka dni, akurat.
Kiedyś na główną wchodziło kilka filmów, teraz cała masa i nie idzie tego ogarnąć.
U Nas w Chorzowie był taki tor ( może dalej jest , nie wiem dawno nie byłem) w miarę tani
@był niestety, moja szalona mama zjeżdżając tam kilka lat temu pomyliła jak sie hamuje i całą trasę przebyła na pelnej piździe, gdzie ja hamowałem w niektórych momentach żeby nie wylecieć z toru, była beka wtedy;)
zakopane ma takie coś i to kilka metrów nad ziemią zajebista sprawa ale tylko do 3 zjazdu później jest już nudno
W Poznaniu i Warszawie są podobne tory saneczkowe, ale słabe (kiedyś zjeżdżałem na nich bez hamowania i po prostu nie dało się wywalić)
Mój brat miał podobną przygodę w Karpaczu na kolorowej Z tym że saneczki zostały na torze, a on poszybował niczym ptak..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów