📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
to nie on jest na filmiku jest wyjebka? jest, więc nie pierdol dorosły człowieczku
Apox napisał/a:
Widzę wracałeś z gimnazjum i spotkał Cię mały wypadek.
Do gimnazjum, to mu ze dwa lata jeszcze
Rowerami do lasu pojechali, zamiast odważnie hejtować zza klawiatury. Postawię Im piwo, popełnię wykroczenie
Luis napisał/a:
to nie on jest na filmiku jest wyjebka? jest, więc nie pierdol dorosły człowieczku
Wracaj do kuchni.
Luźnych masz kupmli, że pozwolili ci to wrzucić do sieci. Ja mam całą baze pojebanych filmów na telefonie, a jak się pytam czy "aktorzy" nie mają nic przeciwko to każdy: "ej weź ktoś mnie pozna". "stary nie wrzucaj"... Takie kurwa ciENżkie życie
Za niedługo będziemy oglądać ludzi popierdalających po domach w kaskach i pizdowatych kamizelkach ... Dajcie mi jeden racjonalny powód założenia tej kamizelki a wstawiam filmik jak popierdalam z górki i rozpierdalam ryj po "jechaniu z koksem"
P.s skusiłem się na 1 post
- muszę o tym pisać? bo po wstawkach to wiadomo że trzeba się pochwalić, że dołożyło się pierwszą cegiełkę do społeczności.
P.s skusiłem się na 1 post
- muszę o tym pisać? bo po wstawkach to wiadomo że trzeba się pochwalić, że dołożyło się pierwszą cegiełkę do społeczności.
Kurwa kiedyś to można było się zdrowo wypierdolić, kumple się pośmiali, a teraz wszystko od razu do internetu. Chcę lata 90' z powrotem!
jeszcze nie nauczyliście się? na sadisticu słowa materiał własny to jak płachta na byka i macie wtedy przejebane ;p
@pumba
to gęby pozasłaniaj, jest opcja zamazania pyska albo czarne kółeczko
to gęby pozasłaniaj, jest opcja zamazania pyska albo czarne kółeczko
Immortality napisał/a:
kolego typa który ,,skacze nie znam ,, pojawił siejakiś dzieciak i uznałem że można nagrać i wrzucić więc bez spinyKurwa kiedyś to można było się zdrowo wypierdolić, kumple się pośmiali, a teraz wszystko od razu do internetu. Chcę lata 90' z powrotem!
Guzik napisał/a:
ten jest akurat lajtowy odcinek trasy więc nie pierdol mi tu smętówNie wiem gdzie ty tu downhill widzisz. Trasy XC są teraz cięższe
Apox napisał/a:
skoro w wieku 18-23 lat czy ile tam masz siedzisz jeszcze w gimnazjum kolego to współczujęWidzę wracałeś z gimnazjum i spotkał Cię mały wypadek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów