18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
damianek222 2014-01-04, 0:48
Co wy się tak podniecacie? Przecież widać, że auto idzie na szrot, gdyż nie ma wstecznego lusterka itp. Zero emocji i słaba gra aktorska.
Zgłoś
Laomedont 2014-01-04, 0:49
Fantomenkk napisał/a:

2.Zdemontowane lusterko wsteczne u ofiary

z tego co wiem to lusterko wstecznie nie jest wymagane, obowiązkowe są tylko boczne
Zgłoś
SAFerguson 2014-01-04, 0:50 1
za własne zawsze piwko
Zgłoś
Seboolek 2014-01-04, 0:50
Czy mi się wydaje czy w Polsce coraz więcej popierdolonych ludzi się pojawia? Chyba że dopiero teraz na światło dziennie wychodzą takie ekscesy dzieki kamerom samochodowym. Ludziom się w głowach pierdoli już, pewnie od dostatku.
Zgłoś
tigerqaz 2014-01-04, 0:55 1
Fantomenkk napisał/a:

1.Brak tablicy rejestracyjnej u atakującego
3.Szyba pęknięta jeszcze przed atakiem(lewy dolny róg, widać jak pęknięcie się rozrasta po uderzeniach)
4.Kamera ustawiona tak że nie widać twarzy sprawcy
I jeszcze ten sztuczny monolog.Czy można było ten fejk bardziej spierdolić?

To się nazywa (prawie) profesjonalne wymuszenie odszkodowania.
Ale jak się nie połapią rzeczoznawcy to gość weźmie kaskę i wstawi sobie nowiuteńką szybkę. W co szczerze wątpię bo rzeczoznawców w agencjach ubezpieczeniowych mamy w Polsce z głowami na karku.
Zgłoś
szkaru 2014-01-04, 1:01
ale jak masz AC to i tak należy ci się wymiana szyby jak ktoś ci na przykład rozwali szybę na osiedlu, wiec po co nagrywać filmik. Za to do wypłaty odszkodowania z OC potrzebne są dane sprawcy, a nagrywając lewy filmik na nim go nie widać wiec o chuj chodzi
Zgłoś
samolot1993 2014-01-04, 1:08
krzysiek_kili napisał/a:

@up: wszyscy wiemy, że gówno byś zrobił

Ty bys kurwa się zesral, więc nie wiem o co ci chodzi?

gozdek napisał/a:

no i jeszcze jak byś miał samochód, prawo jazdy i więcej niż 12 lat to wtedy byś ... i tak nie zajebał

Ty masz wg profilu 26, a myślenie i zachowanie 15. Post pewnie tylko po to żeby piwo dostać. Żebrak
Zgłoś
MonroeHutchen 2014-01-04, 2:04
ale 'cie matka zdechla ty' jest zabawne
Zgłoś
WinterWolf 2014-01-04, 2:26
Czyżby kolejny internetowy kozak na drodze się pojawił? Wielki w gadaniu i obrażaniu, ale jak jakiś kutas rozpierdala mu szybe to jeszcze wsteczny doda. pipa.
Zgłoś
S................e 2014-01-04, 2:49 2
Nawet dobra reżyserka Ale do brata tak mówić???
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2014-01-04, 10:20
Fake- każdy normalny skasowałby temu debilowi nogi :p
Zgłoś
mieszek 2014-01-04, 10:32
to chyba Ci sami nagrywali...

youtube.com/watch?v=HwiN2nkiMps
Zgłoś
Ligerius89 2014-01-04, 11:52
Na takich debili mam pare specjałów pod siedzeniem
Zgłoś
solight 2014-01-04, 12:27
Fantomenkk napisał/a:

1.Brak tablicy rejestracyjnej u atakującego
3.Szyba pęknięta jeszcze przed atakiem(lewy dolny róg, widać jak pęknięcie się rozrasta po uderzeniach)
4.Kamera ustawiona tak że nie widać twarzy sprawcy
I jeszcze ten sztuczny monolog.Czy można było ten fejk bardziej spierdolić?

A w odbiciu szyby widac jeszcze cala ekipe filmowa wraz z jezusem.
Zgłoś
rlkp 2014-01-04, 14:44
Mam ubezpieczoną szybę, a coś mi nie grzeje bo się popsuła, no to kolega uderzy 2x że niby od kamienia, a my nagramy film i będzie na sadistic :DDD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem