Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2.Zdemontowane lusterko wsteczne u ofiary
z tego co wiem to lusterko wstecznie nie jest wymagane, obowiązkowe są tylko boczne
1.Brak tablicy rejestracyjnej u atakującego
3.Szyba pęknięta jeszcze przed atakiem(lewy dolny róg, widać jak pęknięcie się rozrasta po uderzeniach)
4.Kamera ustawiona tak że nie widać twarzy sprawcy
I jeszcze ten sztuczny monolog.Czy można było ten fejk bardziej spierdolić?
To się nazywa (prawie) profesjonalne wymuszenie odszkodowania.
Ale jak się nie połapią rzeczoznawcy to gość weźmie kaskę i wstawi sobie nowiuteńką szybkę. W co szczerze wątpię bo rzeczoznawców w agencjach ubezpieczeniowych mamy w Polsce z głowami na karku.
@up: wszyscy wiemy, że gówno byś zrobił
Ty bys kurwa się zesral, więc nie wiem o co ci chodzi?
no i jeszcze jak byś miał samochód, prawo jazdy i więcej niż 12 lat to wtedy byś ... i tak nie zajebał
Ty masz wg profilu 26, a myślenie i zachowanie 15. Post pewnie tylko po to żeby piwo dostać. Żebrak
1.Brak tablicy rejestracyjnej u atakującego
3.Szyba pęknięta jeszcze przed atakiem(lewy dolny róg, widać jak pęknięcie się rozrasta po uderzeniach)
4.Kamera ustawiona tak że nie widać twarzy sprawcy
I jeszcze ten sztuczny monolog.Czy można było ten fejk bardziej spierdolić?
A w odbiciu szyby widac jeszcze cala ekipe filmowa wraz z jezusem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów