📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jakby kurwa nie było, właściciel filmiku nie miał tam pierszeństwa, mógł się zatrzymać przed tymi samochodami albo między nimi i poczekać aż koleś z naprzeciwka przejedzie...
vanarturro napisał/a:
jakby kurwa nie było, właściciel filmiku nie miał tam pierszeństwa, mógł się zatrzymać przed tymi samochodami albo między nimi i poczekać aż koleś z naprzeciwka przejedzie...
Spoko, masz rację ale tamten koleś tam po prostu stał, właściciel filmiku chciał jechać. Swoją drogą jakbym miał coś pod ręką to z miłą chęcią bym kolesiowi z hondy zajebał
@up: wszyscy wiemy, że gówno byś zrobił
Kiedys mialem dosc podobną sytuację, ale zostalem zaatakowany samochodem. Stalem na awaryjkach, a niespodobało się to pijanej chołocie z wiochy. Szybko ukruciłem "rozmowę" i dlatego mnie trzasneli swoim autem. I tu do sedna :
pamiętajcie, zwłaszcza mając kamerę w aucie, przygotujcie się w taki sposob, ze gdy ktos was walnie w szybę czymkolwiek to po prostu "panikujecie" i puszczacie z paniki sprzęgło. Jak jest kamera to oczywiscie zagrywka w stylu "ludzie chryste, co się stało !?". Nikt wam nic nie zrobi.
W wyzej opisanej sytuacji miałem juz wbitą jedynkę, bo obawiałem się że wyskoczą z auta i na mnie ruszą. Bez skrupułów bym ich piznął, wsteczny i telefon na policję, że byłem napadnięty, przypadkiem potrąciłem napastnika itp. Na szczescie odjechali sami, de facto rozbili się 3 kilometry dalej a ja załatwiłem sprawę na miejscu porzucenia przez nich auta z policją
pamiętajcie, zwłaszcza mając kamerę w aucie, przygotujcie się w taki sposob, ze gdy ktos was walnie w szybę czymkolwiek to po prostu "panikujecie" i puszczacie z paniki sprzęgło. Jak jest kamera to oczywiscie zagrywka w stylu "ludzie chryste, co się stało !?". Nikt wam nic nie zrobi.
W wyzej opisanej sytuacji miałem juz wbitą jedynkę, bo obawiałem się że wyskoczą z auta i na mnie ruszą. Bez skrupułów bym ich piznął, wsteczny i telefon na policję, że byłem napadnięty, przypadkiem potrąciłem napastnika itp. Na szczescie odjechali sami, de facto rozbili się 3 kilometry dalej a ja załatwiłem sprawę na miejscu porzucenia przez nich auta z policją
samolot1993 napisał/a:
Spoko, masz rację ale tamten koleś tam po prostu stał, właściciel filmiku chciał jechać. Swoją drogą jakbym miał coś pod ręką to z miłą chęcią bym kolesiowi z hondy zajebał
no i jeszcze jak byś miał samochód, prawo jazdy i więcej niż 12 lat to wtedy byś ... i tak nie zajebał
1.Brak tablicy rejestracyjnej u atakującego
2.Zdemontowane lusterko wsteczne u ofiary
3.Szyba pęknięta jeszcze przed atakiem(lewy dolny róg, widać jak pęknięcie się rozrasta po uderzeniach)
4.Kamera ustawiona tak że nie widać twarzy sprawcy
I jeszcze ten sztuczny monolog.Czy można było ten fejk bardziej spierdolić?
2.Zdemontowane lusterko wsteczne u ofiary
3.Szyba pęknięta jeszcze przed atakiem(lewy dolny róg, widać jak pęknięcie się rozrasta po uderzeniach)
4.Kamera ustawiona tak że nie widać twarzy sprawcy
I jeszcze ten sztuczny monolog.Czy można było ten fejk bardziej spierdolić?
no właśnie i nie wiadomo co było dalej - atakujący z auta bez tablic jeśli odjechał to w tej sytuacji z takim nagraniem jest zupełnie bez karny = zero dowodów na konkretnego przestępce.
Oglądając nagrania z Rosji i teraz to tutaj to wydaje mi się że nie mając nikogo za sobą wpierdoliłbym wsteczny na maxa jeśli ktoś taki z innego auta w ogóle by chciał dyskutować.
...ale zaraz... przecież ja mam auto za niespełna 1500 zł... chuj - jedyneczka i srrrrrrrru (oczywiście z paniki )
Oglądając nagrania z Rosji i teraz to tutaj to wydaje mi się że nie mając nikogo za sobą wpierdoliłbym wsteczny na maxa jeśli ktoś taki z innego auta w ogóle by chciał dyskutować.
...ale zaraz... przecież ja mam auto za niespełna 1500 zł... chuj - jedyneczka i srrrrrrrru (oczywiście z paniki )
Fantomen, rzeczywiście, masz chyba rację. Po za już uszkodzoną szybą brak innych zniszczen, dziwnie zamuleni oboje. Colombo normalnie
Foodman napisał/a:
Ja bym nie cofał bym pojechał do przodu
Życie kurwa to nie GTA V.
Nie dość że musiałbyś naprawiać własny samochód to w tym jebniętym kraju całkiem możliwe że po przyjeździe policji uznaliby , że wina leży po twojej stronie , a wtedy jeszcze Ci zniżki polecą no i za szybę nikt nie odda .
Osobiście gnoja bym nie przepuścił i zadzwonił na policję . Dzięki nagraniu pajac miałby sprawę i jeszcze musiałby wstawiać szybę .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów