Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie pijany ukrainiec
A widziałeś trzeźwego? Z resztą czerwonych larw też się to dotyczy.
Pewnie pijany ukrainiec
A widziałeś trzeźwego? Z resztą czerwonych larw też się to dotyczy.
Chuj tam z narodami, jak to i to, to po prostu kacap.
Bedzie krócej a mentalność mają taka samą.
A widziałeś trzeźwego?
Ten co zbierał pod marketami na odbudowę muzeum UPA we Lwowie ponoć był trzeźwy. Nawet ma konto na sadolu, dmytro1234.
Pewnie pijany ukrainiec
Kurwa tylu ich w Polsce się kręcie, że już wypadało by rozróżniać języki. Ciekawe czy jak jesteś w Czechach to przeklinasz Słowaków, albo w Holandii Niemców. Nie trzeba znać języka, ale to się słyszy w jakim mówią.
Kara za blokowanie lewego pasa, gdy prawy jest wolny. Amen.
W Anglii byś musiał zapierdolić 3/4 lokalnej populacji za to. Nikt nie umie kurwa jeździć normalnie. Jedziesz gdzieś dalej i nie chcesz się wlec jak ostatnia pizda to slalom gigant cię czeka bo inaczej nie da rady.
k***a tylu ich w Polsce się kręcie, że już wypadało by rozróżniać języki. Ciekawe czy jak jesteś w Czechach to przeklinasz Słowaków, albo w Holandii Niemców. Nie trzeba znać języka, ale to się słyszy w jakim mówią.
80%ukrów gada tylko po rusku, więc co ty pieprzysz?
Nawet zelenski gadał tylko po rusku i zaczął się uczyć banderowskiego tuż przed kampanią prezydencką w 2019 roku.
Jeśli jechał zgodnie max prędkością, to nie zamulał
Myślenie zjeba z umysłem szeryfa. Masz prawy wolny to spierdalaj na prawy wolny. EOT
W Anglii akurat wszyscy grzecznie jadą prawym pasem, zostawiając lewy wolny.KosmatyHui napisał/a:
„Kara za blokowanie lewego pasa, gdy prawy jest wolny. Amen.”
W Anglii byś musiał zapierdolić 3/4 lokalnej populacji za to. Nikt nie umie kurwa jeździć normalnie. Jedziesz gdzieś dalej i nie chcesz się wlec jak ostatnia pizda to slalom gigant cię czeka bo inaczej nie da rady.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów