📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym w bok uciekł,nie wiem czy to był by dobry pomysł ale bym tak zrobił
No to miałeś szczęście chłopie. Mam nadzieję, że miśka też nikt nie zabił.
Przedz niedzwiedzien ucieka sie w dół . wtedy gorzej mu sie goni pod górke jest zwinniejszy.Co do filmiku nasrałbym w pory chyba , cale zycie przed oczami
Podobną sytuacje miałem, tak też sie wypierdoliłem na ryja ale nic mi się nie stało
kokon basior to samiec wilka nie niedźwiedzia....
Bardzo najsrałeś w ledżinsy?
Marsto napisał/a:
Podobną sytuacje miałem, tak też sie wypierdoliłem na ryja ale nic mi się nie stało
Ja też kiedyś wyjebałem się na rowerze, tylko, że nie było niedzwiedzia.
bylo siedziec kurwa w domu?
Ale, że takim niespotykanym jest zobaczyć niedźwiedzia w lesie?
zdrowoyebnij napisał/a:
Przedz niedzwiedzien ucieka sie w dół . wtedy gorzej mu sie goni pod górke jest zwinniejszy.Co do filmiku nasrałbym w pory chyba , cale zycie przed oczami
Przed niedźwiedziem najlepiej ucieka się obierając kurs przeciwny do jego aktualnego położenia.
EdmundKemper napisał/a:
Ale, że takim niespotykanym jest zobaczyć niedźwiedzia w lesie?
Nie, ja spotykam za każdym razem jak jestem w lesie.
Rozmawiamy sobie, a czasem napijemy się wódki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów