Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chcialbym zobaczyc co by sie stalo jakby sie zderzyli czolowo, on ponad 300 i ten na motorku 300 Miazga?
Siła działająca na oba pojazdy nie wynosiłaby tyle jakby oboje wje**ali się w ścianę z prędkością 600km/h tylko dokładnie tyle jakby jechali po 300. Wynika to z tego, że oboje zgnietliby się, a co za tym idzie siła byłaby rozłożona po równo na jeden i drugi pojazd.
Wczoraj wieczorem w stolicy dość intensywnie padał śnieg, miasto zasypane, ulice białe, miejscami odśnieżone przez pługosolarki, przede mną jechały dwa samochody dokładnie z tą samą prędkością 30km/h - które skutecznie uniemożliwiały wyprzedzenie ich i jazdę z większą prędkością. Gdy udało mi się zrównać z kierowcą który blokował lewy pas, chciałem się kulturalnie zapytać dlaczego ta jebana ciota, w samochodzie o numerach rejestracyjnych przypominających raczej oznaczenie gazu bojowego lub etż prototypu statku kosmicznego blokuje lewy pas. Od sympatycznego Pana z potężnym wąsem i pszenno-buraczanym wyrazie twarzy usłyszałem; "Cooo jeeeeee? ŚlizGGGGGooooo jeeee!!!!!"
Natychmiast stwierdziłem, że dalsza konwersacja z tym panem nie ma sensu, dlatego też w ciszy i zadumie oddaliłem się w kierunku domu.
Kawa ZX 10R - max 12l/100
Audi RS6 po jakimś tuningu - pewnie ze 25l/100
Zderzenie przy tej prędkości i jednego, i drugiego nie ma. Więc wole moto bo tańsze i prawdopodobnie więcej wrażeń dostarcza .
Są 4 części tych filmików.
Oboje jadą razem z Augsburga do Monachium.
Trasę 50km pokonali w około 15 minut.
Wpiszcze sobie na YT "ZX-10R meets Audi RS6 ABT 700ps"
Siła działająca na oba pojazdy nie wynosiłaby tyle jakby oboje wje**ali się w ścianę z prędkością 600km/h tylko dokładnie tyle jakby jechali po 300. Wynika to z tego, że oboje zgnietliby się, a co za tym idzie siła byłaby rozłożona po równo na jeden i drugi pojazd.
No napewno
jakiś wariat w RS6 wyprzedza cię z lewej
Jaki tam wariat, z lewej to jak najbardziej prawidłowe wyprzedzanie.
Teraz porównanie ile pali jedno i drugie:
(...)
Dlatego go nie kupiłem.
Zderzenie przy tej prędkości i jednego, i drugiego nie ma. Więc wole moto bo tańsze i prawdopodobnie więcej wrażeń dostarcza .
ja RS6, bo zimą i podczas deszczu nie będę musiał korzystać ze środków komunikacji miejskiej jak Ty. Poza tym ty na Kawe wsadzisz jedną dziewoję, ja w Audi zmieszczę co najmniej 4 - a 4 dziewoje >> jedna dziewoja więc i wrażeń więcej
Teraz porównanie ile pali jedno i drugie:
Kawa ZX 10R - max 12l/100
Czy ty serio, kurwa myślisz, że ktoś kogo stać na Audi RS6 ABT przejmuje się spalaniem ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów