📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale owiewka się trzęsie. Koleś na kawie spokojnie 320-330 leciał, a ten a audicy conajmniej 370
Jest Kawa... I nie ma chuja we wsi:)
Za "zawsze piwo", Zawsze piwo a co....
to na bank nie RS6 tylko zwykła A6 w dieslu zdaję sie 1.9 TDI z czerwonym "I"
i lepiej nie staraj się mnie przekonać ze jest inaczej bo jechałem kiedyś tak to chyba się znam na audicach
i lepiej nie staraj się mnie przekonać ze jest inaczej bo jechałem kiedyś tak to chyba się znam na audicach
Ja jebie, na tym motorze to tak dziwnie wygląda, zwolnił, słychać ze obroty silnika niskie, niby wolno a na liczniku 180 zajebiście
ukSz napisał/a:
Ja jebie, na tym motorze to tak dziwnie wygląda, zwolnił, słychać ze obroty silnika niskie, niby wolno a na liczniku 180 zajebiście
Bo to jest urok jazdy na moto
700 konny rs6 przy takiej predkosci bedzie palil ponad 50l/100... i to nie jakiegoś 98 oktanowego tylko 100 oktanowego paliwka...
Kogo stac na taka zabawke jezdzilby nawet jakby palil 100/100..
Kogo stac na taka zabawke jezdzilby nawet jakby palil 100/100..
Wiadomo AUDI Vorsprung durch Technik.
Ale ciapa z raidera na kawie.. biegi to się bez sprzegla zmienia przy tych obrotach:P
licznik na kawie pokazuje 299km/h jakby miał GPS to prędkość może będzie oscylować kolo 280-290 bo coś tam jeszcze zwiększał obroty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów