📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hardmaiack, gdzie to kupiłeś? Dają na raty zero procent?
Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało....
hardmaniack napisał/a:
Jedziesz sobie spokojnie do pracy, a widzisz że będzie dziś ruchane. Smutnażaba.jpg
Po prostu zazdrość przez ciebie przemawia
Odkładaj, zbieraj do skarbonki, to i Ty kiedyś sobie kupisz...
Juz się nie mazgaj z tą '' Smutnażaba.jpg ''
trytodie napisał/a:
Oj tam, kto nigdy nie dmuchał dmuchanej lalki ze zdjęciem swojej babci niech pierwszy rzuci kamieniem
w ciebie rzucać?
Prezent urodzinowy xD
Produkt australijski.
też jak wysyłam paczki klientom to drukuję skserowane niby poprzednie pogniecione papiery faktury jako wypełnienie."osiołek dmuchany sex zabawka" "murzyński karzeł sex lalka" "dildo z udarem 3 fazowe" "krem do odbytu na filmiki scat" "mocz kota perskiego najlepszy na trądzik" itp.
ciekawe jakie miny mają ciekawscy ludzie którzy są tak wścibscy że rozwijąją te papierki i czytają te faktury
ciekawe jakie miny mają ciekawscy ludzie którzy są tak wścibscy że rozwijąją te papierki i czytają te faktury
nie polecam, kiedys kupilem takie cos, to jednak nie to... poruchalem na sile, prawie dojsc nie moglem i oddalem jako zwrot po spuście i tyle z tej zabawy, na szczescie przyjeli i kase mi oddali,w iec luz, a pozniej jakis inny samotnik w tą samą dziurke zapiął, w sumie to w laskach tez ruchasz po innych kutasach
PeterNORTH napisał/a:
też jak wysyłam paczki klientom to drukuję skserowane niby poprzednie pogniecione papiery faktury jako wypełnienie."osiołek dmuchany sex zabawka" "murzyński karzeł sex lalka" "dildo z udarem 3 fazowe" "krem do odbytu na filmiki scat" "mocz kota perskiego najlepszy na trądzik" itp.
Powodzenia jak któryś zgłosi brak należytej kontroli i bezpieczeństwa nad przechowywaną bazą (można to uprościć do ogólnych "danych osobowych" gdzie na fakturach niejednokrotnie podaje się imiona, nazwiska, adresy zamieszkania, numery telefonów czy maile).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów