📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żeby motorzysci i bmwiarze mieli taki skill w nierozpierdalaniu tego, co się przed nich nawinie
sothis napisał/a:
Żeby motorzysci i bmwiarze mieli taki skill w nierozpierdalaniu tego, co się przed nich nawinie
no mniej więcej taki skill mają jak ten dzieciak, przesunął tego leniwca z 10 metrów twarzą w jego odbycie
twarzą w odbycie leniwca... może piw temu tematowi tym komentarzem nie nabije, ale wyświetleń coś czuje, że tak
nowynick napisał/a:
no mniej więcej taki skill mają jak ten dzieciak, przesunął tego leniwca z 10 metrów twarzą w jego odbycie
Tak naprawdę zderzył się z jego głową. Można zauważyć, że po zderzeniu zwierz się obrócił i zaczął wspinaczkę w przeciwnym kierunku, ale nie powiem twarz w odbycie lepiej brzmi
Przecież ten leniwiec będzie szedł do końca ze cztery dni
oni tam nie mają przypadkiem hamulca? co ten młody taki nieogar mógł krzywde leniwcowi zrobić
prophetess napisał/a:
Tak naprawdę zderzył się z jego głową. Można zauważyć, że po zderzeniu zwierz się obrócił i zaczął wspinaczkę w przeciwnym kierunku, ale nie powiem twarz w odbycie lepiej brzmi
Ty juz nie bądź taka mądra. My wiemy swoje. Gówniak wjechał na pełnej qrwie pod ogon leniwca. Na tym zakończymy i takiej wersji będziemy się trzymać. Nie psuj nam zabawy
Jaki zjarany zwierzak
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Co jest kurwa, co się tam pchacie z tyłu, przecież idę.
Dokladnie takie odnioslem wrazenie w 0:28 podnosi reke z pretensjami i patrzy sie na nich
picolo napisał/a:
Co jest kurwa, co się tam pchacie z tyłu, przecież idę.
Co to? Wyścigi jakieś, czy co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów