📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
120kg wieprza vs dzieciak 30kg, no sorry, oczywiście dwójka dzieciaków to inne rozłożenie masy....
clooks napisał/a:
Przestan ogladac tvn debilu.
Ja wiem że TVN to nie twoja bajka, za dużo zdań złożonych i wyrazów których nie rozumiesz, ale że by debil taki jak ty wypominał swoją głupotę mądrzejszym od siebie to już wyższy lvl narcystycznego zidiocenia.
Gratulacje, jeśli doczytałes do końca bez zniechęcenia! Rozwijasz się!
spodziewałem się, że się złamie wpół i odpadnie z 10 klocków, a tu sru dezintegracja
@zlaskipanskiejbozydarr,
Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Dla takich jak on, świat kończy się na TVPiS i TvTrwam.
Ludzie, którzy mają pojęcie o całym otaczającym nas świecie, to dla takich zło.
Najlepsze, że sram na TVN, ale średnio rozgarnięty człowiek wie o istnieniu programów, których nawet nie ogląda.
Dla ciemnoty to magia.
Lubię oglądać TVN24 i teraz posiusiajcie się pisiorki.
Cała prawda, całą dobę.
Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Dla takich jak on, świat kończy się na TVPiS i TvTrwam.
Ludzie, którzy mają pojęcie o całym otaczającym nas świecie, to dla takich zło.
Najlepsze, że sram na TVN, ale średnio rozgarnięty człowiek wie o istnieniu programów, których nawet nie ogląda.
Dla ciemnoty to magia.
Cała prawda, całą dobę.
Dracula napisał/a:
@zlaskipanskiejbozydarr,
Dla takich jak on, świat się kończy na TVPiS i TvTrwam.
Ludzie, którzy mają pojęcie o całym otaczającym nas świecie to dla takich zło.
Dla ciemnoty to magia.
Cała prawda, całą dobę.
Jak lubisz tvn24 to chuj ci na imię
Może do rozbiórki był i tak.
Dracula napisał/a:
Najlepsze, że sram na TVN
(...)
Lubię oglądać TVN24
Typowy telewidz - alzheimer jak widzę w stopniu zaawansowanym.
Polityczna gównoburza pod filmikiem o... Autku z klocków. Jesteście kurwa niesamowici, brawo panowie. Brawo!
SupremeLeader napisał/a:
Polityczna gównoburza pod filmikiem o... Autku z klocków. Jesteście kurwa niesamowici, brawo panowie. Brawo!
No to skoro temat stał się polityczny, to ja też sobie ulżę!
Koleś to PiS, a Jeep to metafora polskiej gospodarki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów