jezeli to nie fake to koles jest rozkurwiacz. wiem, malo sadystyczne, zajebane z innego portalu, ale typ ma talent, wiec chuj w dupe napinaczom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Davis93, i ty sie kurwa produkuj na temat jakosci mojego filmiku. 0 tematow. powiedzialbym ci cos ale byl by warn
To nie jest fake! W tym roku na sylwestra grał w Pradze pod filharmonią!
O ile się nie myle to nie jest pisenka Buckleya tylko Leonarda Cohena
pozdrawiam
pozdrawiam
Czy tylko ja czekałem aż w pewnym momencie mu się to wszystko wypierdoli..? ;d
Polecam posłuchać normalne piosenki czy też całe albumy Jeffa Buckleya, oczywiście jeśli ktoś lubi giatrkową muzykę. /p.s. osobiście polecam nutkę: ''witches rave'' - genialny kawałek Jeffa!
zukennuken3d napisał/a:
jezeli to nie fake to koles jest rozkurwiacz. wiem, malo sadystyczne, zajebane z innego portalu, ale typ ma talent, wiec chuj w dupe napinaczom
ja pierdolę, kurwa, cipa i wiele innych zapomniałeś dodać. Nie da się opisać normalnie?
PS Cerveza za R+
sadistic.pl/gra-na-kieliszkach-vt105970.htm
sadistic.pl/beethoven-oda-do-radosci-vt36575.htm
sadistic.pl/granie-na-kieliszkach-vt2936.htm
Na chuj dodawać coś co można by powiedzieć że było ? To tak samo jakby dodawać cały czas w kółko ten sam filmik bo w każdym z nich są inne napisy początkowe i końcowe.
sadistic.pl/beethoven-oda-do-radosci-vt36575.htm
sadistic.pl/granie-na-kieliszkach-vt2936.htm
Na chuj dodawać coś co można by powiedzieć że było ? To tak samo jakby dodawać cały czas w kółko ten sam filmik bo w każdym z nich są inne napisy początkowe i końcowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów