📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dobra, a gdzie śmieszne?
Buer, Ty chyba o tej porze dajesz piwa tylko za to, że ktoś coś wrzucił
mr zoob - mój jest ten kawałek podłogi
mr zoob - mój jest ten kawałek podłogi
o ja pierdole, kolo wymiata, chce żeby mnie adoptował
conscribo Ty się mną coś za bardzo interesujesz widzisz rzadko ostatnio stawiam piwa więc miałem ku temu dobry powód bo lubię ten kawałek plus fajnie zmontowane no i kolesie ma konkretne 'pierdalnięcie'
btw
każda nocy pora jest przepiękna więc dla mnie nie ma różnic która to jest jej godzina panowania tak więc
btw
każda nocy pora jest przepiękna więc dla mnie nie ma różnic która to jest jej godzina panowania tak więc
Cieniutko
Ja jestem nie lepszy na weselach, na ślubie siostry, głową rozwaliłem jakiś żyrandol hehe, tak się nakur.wiłem, że większości wesela nie pamiętam, a płyty z nagraniem już nawet nie oglądam, bo pewnie spalił bym buraka Pozdrawiam:P
"Wszyscy tam gibają się jak ..."
Jak pie,rdolone Rezusy?
Jak pie,rdolone Rezusy?
szkoda ze nie przytrzymal tak 2 min pod woda bylo by ciekawiej:D
nie w tym miejscu kurwa:D hahaha
nie w tym miejscu kurwa:D hahaha
Nie ma to jak wpuścić "trance'owego zapierdalacza" z remizy na disco polowe wesele
czego on się nażarł?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów