co ogarnąłem z opisu jest to jakaś lepsza bawełna perłowa a zajęło się wszystko od razu bo jakiś gaz z niej jeszcze nie odparował...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
co ogarnąłem z opisu jest to jakaś lepsza bawełna perłowa a zajęło się wszystko od razu bo jakiś gaz z niej jeszcze nie odparował...
tak to jest jak sie zatrudnia w firmie kretyna (bo był tani) który na dodatek ma ciągatki do podpalania
Staruszku. Miałeś na myśli czarnucha?
Pierwsze tą bawełne musiał zbierać, potem to podpalił, znowu będzie musiał jeszcze więcej zebrać żeby to odrobić, gdzie tu logika
Dwa dożywocia na polu bawełny.
Wyszczam się i mocz wyje...bał?
Z bawełny można lepiej beke kręcić, ale tak na moje to jest pianka PE (Poli Etylen). Do jej produkcji wykorzystuje się gaz, którego resztki ulatnia się z niej przez jakiś czas.
Easytarget napisał/a:
Z bawełny można lepiej beke kręcić, ale tak na moje to jest pianka PE (Poli Etylen). Do jej produkcji wykorzystuje się gaz, którego resztki ulatnia się z niej przez jakiś czas.
Dokładnie tak jak piszesz
tak się zachowuje PRACOWNIK WYJEBANY z pracy
OldMann napisał/a:
tak to jest jak sie zatrudnia w firmie kretyna (bo był tani) który na dodatek ma ciągatki do podpalania
ja pierdole jakie madrosci wujkowe xD Jjuz to widze jak w CV ma wpisane w hobby ciagatki do podpalania ale jest 10% tanszy xD
Po prostu kręcili scenę podpalenia manufaktury do Ziemi Obiecanej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów